Novú rýchlostnú cestu R1 PR1BINA otvorili na jeden deň pre verejnosť

Novú rýchlostnú cestu R1 PR1BINA otvorili v nedeľu 25. septembra 2011 pre verejnosť. Od 14:00 do 21:00 mali ľudia možnosť korčuľovať, bicyklovať sa po dokončenej rýchlostnej ceste. Problémom bolo podľa očakávania parkovanie, veľa ľudí nevedelo kam ísť s autom, keďže chýbalo značenie. Väčšina áut nakoniec parkovala hore na novej R1 v oboch smeroch. Pri vstupe dostal každý kupón na občerstvenie zdarma. Centrom zábavy bolo pódium, kde sa o náladu postaralo viacero hudobných skupín, nechýbal ani tanec v podaní Laciho Strika a jeho skupiny. Nechýbala ani možnosť prehliadky Strediska správy a údržby ciest Selenec a ohňostroj.

Máte fotografie z otvorenia pre verejnosť? Pošlite nám ich na adresu Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. a my ich uverejníme.:

Južný obchvat Nitry a ostatné úseky rýchlostnej cesty R1 PR1BINA mali pôvodne otvárať 28.9.2011, sprejazdnenie sa posúva približne o mesiac. Predbežný dátum je 28.10.2011, v súvislosti s otvorením samotného obchvatu Nitry padol aj termín 7.11.2011. Isté však je, že si musíme počkať, čo už dnes hnevá verejnosť. O meškaní otvorenia sme Vám písali v článku R1 údajne nebude odovzdaná načas.

Pozrite si aj tieto články o R1:

Južný obchvat Nitry - 4. september 2011

Úpútavka na otvorenie R1 pre verejnosť

Fotogaléria Nitralive.sk

Fotogaléria - Palino

Video



Zdroj: Nitralive.sk, Palino - užívateľ