Autosalón Nitra 2012: program, informácie

Autosalón Nitra otvorí svoje brány v dňoch od 13. do 16. septembra 2012. Výstavisko Agrokomplex Nitra pripravilo prehliadku automobilových noviniek spojenú s atraktívnou show. Autosalón predstaví osobné, úžitkové a nákladné automobily, dopravná technika, autopríslušenstvo a servisná a garážová technika. Vystavujúce spoločnosti odprezentujú svoje jedinečné novinky a popri tom bude počas štyroch dní širokú verejnosť sprevádzať atraktívny program. Bohatý sprievodný program je rozdelený podľa jednotlivých dní. Každý deň je zameraný na konkrétnu skupinu návštevníkov a vždy zvýrazní určitý produkt, ktorý ponúkajú vystavovatelia. Autosalón – Autoshow Nitra 2012 je projektovaný ako výstava automobilového priemyslu plná noviniek a atraktívneho sprievodného programu.

>>> FOTOGALÉRIA - 13.9.2012 <<<

>>> HOSTESKY NA AUTOSALÓNE NITRA 2012 <<<

Autosalón Nitra 2011

Autosalón Nitra 2012

Otváracia doba: denne od 9:00 do 18:00
Vstupné: 4€
Parkovací preukaz areál: 40€
Vstupné zľavnené: 2€
Parkovací preukaz parkovisko AX: 20€
Študentská kolektívna zľava: 1€
Parkovací lístok pre osobné auto: 4€
Vystavovateľský preukaz: 16€
Parkovací lístok autobus: 12€
Firemná pozvánka: 4€

Zľavnené vstupné: žiaci základných škôl, študenti stredných škôl, študenti vysokých škôl s platným dokladom o štúdiu. Občania nad 62 rokov, ktorí sa preukážu občianskym preukazom. Občania s preukazom ŤZP (preukaz biely), sprievodca držiteľa ŤZP/S.

Voľný vstup: deti do začatia školskej dochádzky do 6 rokov veku v sprievode rodiča, občan s preukazom ŤZP/S (preukaz s červeným prúžkom).
Držitelia preukazu ŤZP alebo ŤZP/S preukazujú svoj nárok na zľavu alebo na zľavnené vstupné svojho sprievodcu preukazom ŤZP alebo ŤZP/S spolu s preukazom svojej totožnosti.
Študentská kolektívna zľava1,-€: Platí pre študentov stredných škôl, stredísk praktického vyučovania, zameraných na komoditu daného veľtrhu za podmienky organizovaného vstupu v sprievode pedagóga a po predložení zoznamu študentov. Zľavy na vstupnom nie je možné zlučovať.

Novinky autosalón 2012

MERCEDES – BENZ: Nová Trieda A
KIA: Nová Kia cee´d SW
CITROËN: C4R, DS5, C5 RESTYL
OPEL: AMPERA, MOKKA, ASTRA GTC OPC, Nová ATRA sedan
SUBARU: BRZ, XV

Autosalón Nitra 2012


Autosalón 2012 mapa

Autosalón 2012 program


Tagy: Autosalón Nitra 2012, autosalón


Zdroj: Agrokomplex, Nitralive.sk