Súťaž bude trvať od 4.7 do 14.8.2011

Vyhlasovateľom súťaže o najobľúbenejšiu turistickú atrakciu v Nitrianskom kraji je Agentúra EPS. Súťaž bude trvať od 4.7 do 14.8.2011. V tomto termíne môžete hlasovať o svoju najobľúbenejšiu atrakciu a rozhodnúť, kto zo súťažiacich získa tento titul na rok 2011.

Hlasovať sa bude dvoma spôsobmi, a to vyplnením súťažného kupónu v ZOC MAX Nitra alebo priamo tu na portáli zaslaním súťažného formuláru, ktorý nájdete v menu pod "HLASUJ TU". Bližšie informácie o súťažiacich nájdete na plagátoch, ktoré budú umiestnené v nasledovných obchodných centrách. V termíne od 4.7- 17.7 v OC MAX Nitra, od 18.7- 31.7 v Galérii Mlyny v Nitre a od 1.8- 14.8 v OC Aquario v Nových Zámkoch.

Priebežné informácie o súťaži si budete môcť aktuálne prečítať v regionálnych novinách MY a na internetových portáloch www.nitra24.sk, www.slovakia.travel, www.nitralive.sk, www.mojanitra.sk a na Facebooku. Po dobu trvania súťaže si budete môcť pozrieť reklamné spoty vysielané v TV Central, vypočuť reklamné spoty v rádiu ONE.

::: VIAC INFORMÁCIÍ TU :::

Súťaž o naj turistickú atrakciu v Nitrianskom kraj plagát

Zdroj: http://www.regionnitra.sk/sutaz/