Už po piatykrát sa v Koniarovciach uskutoční Turnaj vo vodnom futbale! Na návštevníkov čaká bohatá tombola, sprievodný program a na dvoch šťastlivcov aj letná dovolenka pre dve osoby! Po skončení turnaja sa zabavíme na after párty pod holým nebom. Slnko, voda, futbal, párty - tak neseď doma a príď! Po dlhom roku čakania je to tu zas!!! Turnaj vo vodnom futbale prichádza už so svojim 5.ročníkom. Začína NovaEra vodného futbalu v spolupráci s Creative Minds!

5.ročník sa bude konať na novom mieste a to na futbalovom ihrisku Koniarovce (TO). Turnaj sa začína 26.07.2014 o 10:00! K dispozícii je 25 voľných miest pre tímy, štartovné je 35€, max. 5 ľudí v tíme. Tie si zmerajú v tento deň sily najprv v skupinovej fáze (4 skupiny po 6 tímov + do jednej skupiny bude vylosovaný ŽENSKÝ TÍM), kde budú hrať každý s každým. Po ktorej postúpia z tabuľky tímy na 1.- 4.mieste do vyraďovačky, tzv. pavúka, až do finálového zápasu. Po finálovom zápase bude nasledovať vyhlásenie výsledkov turnaja, odovzdávanie cien, vyhlásenie víťaza LETNEJ DOVOLENKY, TOMBOLA a after párty pod holým nebom. Po celý čas nás bude baviť skvelá hudba!

Na turnaji budú ocenené prvé 3.miesta a to nasledovne:
1.miesto – medaila, pohár + PRIZE MONEY + tričká Vodný Futbal 5.ročník NovaEra
2.miesto – pohár, medaila + fl. Captain Morgan
3.miesto – pohár, medaila + súdok pivka (5l)

POZOR!!! Pre tento ročník hľadáme ženský TÍM, ktorý má štartovné GRÁTIS!!!

Vyhraj letnú dovolenku pre 2osoby!

Tento ročník je bohatý na ceny. Najhodnotnejšou je LETNÁ DOVOLENKA pre 2 osoby (1+1) najlepší strelec + priateľka / známy!!! Podmienky pre výhru DOVOLENKY -> jeden a ten istý TÍM musí vyhrať TOP SÚŤAŽ a umiestniť sa na 1.- 3. mieste v turnaji, následne (ak budú splnené tieto podmienky) bude vyhlásený z tohto tímu najlepší strelec, ktorý vyhráva DOVOLENKU! Pri tejto príležitosti musí mať každý hráč viditeľné číslo či už na tele alebo na drese, aby rozhodcovia vedeli zapisovať góly. Kto tieto čísla nebude mať, do súťaže zaradený NEBUDE!!! TOP SÚŤAŽ, ako aj výsledky najlepšieho strelca, budú vyhlásené po finálovom zápase pred losovaním TOMBOLY!!!

TOP SÚŤAŽ – za každý ALKO tzv. ,,pol deci,, či ,,frťan,, (na pivo sa TOP nálepky nevzťahujú), ktorý si zakúpiš, dostaneš nálepku TOP (jedna modrá, druhá červená ), modré nálepky sa budú lepiť na tabuľu, kde bude mať každý TÍM vyhradené svoje miesto na nálepky, červené si nechávaš a uschováš na konečné počítanie. TÍM, ktorý bude mať pri koncovom počítaní najviac modrých nálepiek - ktoré sa ale musia zhodovať s červenými, vyhráva!!! Následne je pre tento tím nachystaná cena! Nálepky pre tvoj TÍM môžu zbierať aj fanúšikovia a diváci. Tombola

Na akcii bude, ako každý ročník, bohatá tombola! Ceny budú priebežne zverejňované na našej fanpage udalosti, tak ju nezabudni sledovať! TOMBOLA:
1.Cena - Víkendový pobyt pre 2 osoby
2.Cena – 3hod Wellness vstup
Vyhrať v tombole môžete aj tandemový zoskok z mosta Lafranconi, ktorý nám venovala firma www.zoskok.sk. Nič Vás už nedokáže nadchnúť? Myslíte si, že ste už zažili všetko? Chcete posunúť Vaše osobné hranice ďalej, než si viete predstaviť? Neváhajte a objednajte si tandemový či sólo zoskok! Radi Vám sprostredkujeme neopakovateľný zážitok! Kliknite na www.zoskok.sk a vyberte si z našej ponuky! Adrenalínový zážitok Vám nikto nevezme!!!.

Čo na Teba ešte čaká?

Tešiť sa môžete aj na skvelé občerstvenie: ALKO & NEALKO, príjemne vychladeného ,,čapáka,, a po prípade si pochutnať na cigánskej, guláši a pod. Nezabúdame ani na - kukuricu bába – ktorá nás tento ročník tiež navštívi... Máme tu niečo aj pre najmenších zúčastnených - a to nafukovací hrad, cukrová vata, maľovanie na tvár a ďalšie atrakcie...

Registrácia na FB - Fero Vereš alebo na tel.čísle +421 919 371 116. Registrácia ako aj zaplatenie štartovného sa ukončuje 20.07.2014 o 19.00 hod., kedy aj prebehne losovanie skupín za prítomnosti notára.

Sleduj našu fan page udalosti 5.ročníka Turnaja vo vodnom futbale v Koniarovciach a budeš mať všetky podrobné info!

Príď sa zabaviť, zašportovať si, stretnúť nových ľudí, užiť si neopakovateľnú atmosféru Turnaja vo vodnom futbale na ihrisku v Koniarovciach už 26.07.2014 o 10:00, kde okrem iného môžeš vyhrať aj letnú dovolenku pre 2osoby!!! Týmto sa zároveň chceme poďakovať chalanom z CREATIVEMINDS, ktorí tento turnaj po minulé roky organizovali dobre a na vysokej úrovni. Urobili celú grafiku tohto turnaja a sú najlepší v oblasti, v ktorej pracujú! Checkni www.cmds.sk a nájdeš ich aj na facebooku. Ďakujeme im aj za to, že nám ukázali iný druh športu a zábavy! Budeme sa snažiť pokračovať v ich šľapajach a nepodliezť latku, ktorú organizovaním tohto turnaja nastavili vysoko! NovaEra v spolupráci s CREATIVEMINDS Vás všetkých srdečne pozývajú do Koniaroviec!


Vodný futbal Koniarovce 2014


Zdroj: usporiadateľ