Jozef Hollý a mladé nitrianske talenty koncertovali v Starom divadle

Vo štvrtok dňa 22. novembra sa v Starom divadle Nitra konal benefičný koncert na podporu organizácie Slniečko. Hlavnou hviezdou večera bol Jozef Hollý - klavírny virtuóz, ktorého rýchle prsty a šarm dvíhali zo stoličiek prítomné dámy. Jozef hráva známe skladby, ktoré si upravuje podľa svojho vkusu. Ako sme zažili na vlastnej koži, rýchlosť ktorou hrá na klavíry je ohromujúca. Okrem hrania aj spieva. Viac o tomto rodákovi z Ružomberku si môžete prečítať v článku Piano Show Jozefa Hollého: Spojenie klasiky a moderných žánrov.

Okrem hlavnej hviezdy podujatia sme mali možnosť počuť spievať aj mladé nitrianske hudobné talenty a speváčku Brigitu, ktorá to celé zorganizovala. Diváci sa dobre bavili a výkon účinkujúcich vždy odmenili veľkým potleskom. S Jozefom Hollým sme sa rozlúčili so standing ovations a z koncertu si odnášame nové hudobné zážitky.

Fotogaléria

Centrum Slniečko je nezisková organizácia na pomoc týraným, zneužívaným deťom a obetiam domáceho násilia. Vznikla 14.1.2000 z nitrianskeho pracoviska občianskeho združenia SLONAD , ktoré v Nitre fungovalo od roku 1994. Jej pracovníci a dobrovoľníci už mali niekoľkoročné skúsenosti v oblasti pomoci týraným, zneužívaným deťom a obetiam domáceho násilia. www.centrumslniecko.sk

Video ukážka z vystúpenia Jozefa Hollého - Top Trendy 2010




Zdroj: Nitralive.sk