Priatelia a zamestnanci Centra Slniečko, ako i umelci, speváci, tanečníci či redaktori, podporili v Nitre už po tretí krát Vianočný bazár Slniečka. Organizátori stavili na poslednú adventnú sobotu a vyplatilo sa. „Tento rok sme dosiahli krásne číslo. Výťažok z predaja bol 695,36 eur a veríme, že každým rokom túto hranicu prekonáme“, hovorí Mariana Kováčová, riaditeľka organizácie.

Po niekoľkých zaujímavých tanečných a hudobných číslach nasledovala bohatá tombola, s ktorou bolo treba pomáhať. Na pódiu pomáhali všetci prítomní redaktori a moderátori: Nora Hamar Dúcka, Janka Buršáková, Diana Pavlisová, Lukáš Pinček a Patrik Jáger. „Cien bolo tento rok skutočne veľa, za čo ďakujeme našim skvelým sponzorom a partnerom“, dodáva vedúca Chránenej dielne Slniečka.

Bazár Slniečko 2014


Brigita si strihla duet s chlapcom, ktorý už niekoľko mesiacov žije v krízovom stredisku. „Pieseň Say something vybral on a musím uznať, že je to veľmi hlboká pieseň, ktorá sa dotýka srdca človeka“, konštatuje speváčka Brigita.

Pozvanie na Vianočný bazár prijali speváci ako Martin Harich, Michal Chrenko, Zuzana Haasová, Paulína Ištvancová, kapela Everlong, Kristína Mečko a taktiež víťazka Hlasu Československa, Ivanna Bagová. Okrem nich predviedli svoje umenie vokálna skupina KatArs a tanečné skupiny Stanzi a Vision Dance.

Výťažok z bazáru poputuje na podporu aktivít a projektov pomáhajúcim ženám a deťom v krízových životných situáciách. V Chránenej dielni Centra Slniečko si môžete kedykoľvek počas roka zakúpiť ručne vyrábané výrobky. Všetky kontakty nájdete na www.centrumslniecko.sk


Fotogaléria



Zdroj: Centrum Slniečko