*****POZOR PRESUN AKCIE NA AUGUST *****
Jazda v Nitre sa presúva s ohľadom na vysoké horúčavy a vydané výstrahy 2. stupňa. Keďže chceme jazdy robiť bezpečne, neradi by sme riskovali topiaci sa asfalt na niektorých úsekoch ciest a zvýšenú fyzickú aktivitu davu ľudí v takmer 40-stupňových horúčavách. Preto sa v Nitre uvidíme až 15.8.2015.

Akcie zo série sk-inline sa na Slovensku konajú už 7 rokov a práve Nitra bola prvým mestom, v ktorom sa mimobratislavské inline jazdy naštartovali. Tento rok si korčule i bicykle pripravte na sobotu 18. júla, do Nitry prichádza siedma NR-inline!

PROGRAM

– 18.00 stretávanie na parkovisku pri Zimnom štadióne na Podzámskej ulici
– 18.00 - 18.45 sprievodné aktivity
– 19.00 štart

PRED JAZDOU / PO JAZDE

– #pozicajsi (požičovňa korčúľ) prináša zdarma Slovenská sporiteľňa
– nápoje Budiš
– a ďalšie...

TRASA




Ak ste ešte nitriansku inline jazdu nezažili, vedzte, že to nie je obyčajné vozenie sa po hrádzi, ale organizovaný prejazd po vopred vytýčenej trase po meste, za sprievodu polície, inline teamu, zdravotnej služby, sanitky a hudby. Rovnako to funguje aj v hlavnom meste, kde sa akcie bratislava-inline konajú už 12. rok každý piatok počas celého leta. Akcia je určená pre každého, kto vie korčuľovať a brzdiť. Vítaní sú však aj longboardisti, bežci, skateri a samozrejme cyklisti, pre ktorých platí bezpečnostné pravidlo – cyklisti až za korčuliarmi.

Stretnutie je od 18.00 na parkovisku pri Zimnom štadióne na Podzámskej ulici, odkiaľ o 19.00 jazda odštartuje. Novinkou v tomto roku je požičovňa korčúľ, ktorá je vďaka Slovenskej sporiteľni bezplatná a k dispozícii aj v Nitre. Ak máte po roku obavy, že ste všetko zabudli, bude pre vás v mieste štartu inlineškola s inštruktormi, ktorí vám ochotne poradia. Nebudú chýbať partnerské stánky, nápojový režim, dobrá hudba a nálada. Na jazdy chodia mladí aj starší, jednotlivci aj skupinky, rodičia s deťmi, dokonca aj s tými najmenšími v cyklovozíkoch, korčuľujú sa pre radosť, zážitok, s kamarátmi, s rodinou, s hudbou, alebo len tak.

Na 18. júla si neplánujte žiadnu dovolenku – všade dobre, ale v Nitre na korčuliach!

NR-inline 2015

Fotogaléria, rok 2010



Zdroj: TS NR-inline