Výhercovia súťaže:
Iveta Čurgaliová
Tomáš Kuťka

Po festivalovom lete sa David Koller teší na slovenské koncertné turné.

Po vydaní albumu ČeskosLOVEnsko sa David Koller so skupinou intenzívne venoval jeho živej propagácii na koncertoch a festivaloch v Čechách.

Záver októbra si vyhradili pre slovenských fanúšikov a v rámci jesenného turné zahrajú naživo v piatich slovenských mestách.

David Koller turné

Celé leto sme hrali na festivaloch, dokonca som si ani jeden víkend nenechal voľný a tak, keď sme išli niekam s ďeťmi na dovolenku, tak len od pondelka do piatku. Skutočnú dovolenku si dám v januári, alebo možno na jar…” vysvetlil David Koller.

Pred dovolenkou sa teší na slovenské publikum, pre ktoré chystá zaujímavé koncertné turné.

Spojili sme sa s českým VJ-om Honzom Hradilom a výtvarníčkou Káčou Slunéčkovou, ktorí mi pomohli vytvoriť zaujmavé pódium a svetelné efekty. Budú aj projekcie a vizualizácie. Takže popri našej hudbe sa bude aj na čo pozerať. Zahráme hlavne skladby z albumu ČeskosLOVEnsko, z mojich sóloviek, repertoáru Kollerbandu a aj od Lenky Dusilovej. Pridáme niečo aj z Jasnej páky, s hosťom Michalom Ambrožom, s ktorým sme spolu v roku 1980 kapelu zakladali….a určite aj niečo od Lucie…Veľmi sa na to teším “ prezradil o programe turné David.

S hosťom Petrom Aristone môžete Davida Kollera so skupinou vidieť počas koncertnej šnúry ČeskosLOVEnsko 2015 v týchto mestách:


  • 26.10.2015 NITRA
  • 27.10.2015 BRATISLAVA
  • 29.10.2015 BANSKÁ BYSTRICA
  • 30.10.2015 KOŠICE
  • 31.10.2015 ŽILINA

  • Pre fanúšikov Davida Kollera pripravujeme súťaž o 2 vstupenky na koncert v PKO 26.10.2015, sledujte nás.


    Zdroj: Nitralive.sk