Už 1. decembra o 18:00 hod. v Trafačke ponúkne III. epizóda konFRONTu odborné perspektívy na aktuálne dianie týkajúce sa otázky bezpečnosti.

Správy z Paríža zintenzívneli už beztak veľký mediálny šum po tzv. "utečeneckej kríze", a preto vám konFRONT poskytne priestor na objasnenie faktov počas diskusie s poprednými odborníkmi na bezpečnosť. Na decembrový konFRONT prijal pozvanie bezpečnostný analytik z Inštitútu pre stredoeurópsku politiku (CEPI) Jaroslav Naď (www.cepolicy.org/jaroslavnad#profile-member) a poslanec NR SR (SIEŤ) a člen Výboru pre obranu a bezpečnosť Martin Fedor (www.martinfedor.sk/2015/).

Pre tých, ktorí o diskusnom podujatí ešte nepočuli, konFRONT je diskusný formát, ktorý mal premiéru 1. októbra 2015. Prvými hosťami boli Richard Sulík a Martin Dubéci. Diskutovalo sa na témy: „Utečenecká politika EÚ“ a „Kvalita podnikateľského prostredia na Slovensku“. Premiérové podujatie prekonalo priemernú návštevnosť galérie Trafačka. Novembrový KonFRONT na tému: „Je tradičná rodina na ústupe?!“, na ktorý prijali pozvanie Daniel Lipšic a Martin Poliačik, sa nielenže vyrovnal, ale prerástol úroveň úspešnosti predchádzajúcej diskusie. Prednovoročný konFRONT sa rozhodne svojou kvalitou a úspešnosťou nebude líšiť od predošlích debát a téma sa priamo dotýka všetkých z nás (možno aj viac než by sme si priali), tak preto by ste si túto výnimočnú šancu, vypočuť si špecialistov a klásť im otázky, nemali nechať ujsť.

Diskusia bude prebiehať v príjemnom prostredí kaviarne Trafačka na ulici Janka Kráľa 65 v Nitre. Všetci ste srdečne vítaní!

Záznam - live vysielanie cez Youtube na Nitralive.sk




konFRONT: Sme v bezpečí?


Zdroj: Trafačka