Študenti Katedry kulturológie Univerzity Konštantína Filozofa v Nitre pripravujú šiesty ročník Kultúrnych potuliek. Moderovaná beseda s osobnosťou kultúrno-spoločenského života sa bude konať 28. apríla 2016 o 17:30 v Starom divadle Karola Spišáka v Nitre.

Organizátori podujatia sľubujú večer plný kultúry. Hosťom šiesteho ročníka Kultúrnych potuliek bude Samuel Spišák. Pozornosť si získal predovšetkým z účinkovania v televíznom seriáli Panelák. Filmová tvorba mu však zabezpečila uznanie i v zahraničí. Vo filme Nedodržaný sľub získal cenu za najlepšieho herca v hlavnej úlohe. Úspechy zaznamenal taktiež jeho autorský filmový počin, krátkometrážny film Ďakujem za krásne sviatky. V pôvodnej slovenskej rozprávke Láska na vlásku si zahral dvojrolu. Omnoho viac sa o priebežných aktivitách a oceneniach mladého herca a nádejného režiséra dozviete pri návšteve samotného podujatia.

Bubeníckym stvárnením brazílskych rytmov sa o mimoriadny hudobný zážitok postará skupina Tambores. Spevom nás počas večera bude sprevádzať Romana Líšková.

Organizátori sa tešia na Vašu účasť! Vstup je bezplatný!


Kultúrne potulky Nitra 2016


Zdroj: dt