Tento rok si organizátori pre poskytnutie finančného daru vybrali Chránenú dielňu Centra Slniečko n.o. a Spojenú školu internátnu v Nitre. Šek pre každého v hodnote 450 eur odovzdá osobne organizátorka a speváčka Brigita. Program nabitý energiou a živými profesionálnymi vystúpeniami umelcov roztlieskali sálu estrádnej haly PKO. Deň matiek sa tak niesol v duchu poďakovaní mamám. Program otvorila Timey Hatvani opernou skladbou z Mozartovej opery Figarova svadba a speváčka Paulína Ištvancová využila možnosť odovzdať krásnu ružu svojej mame sediacej v hľadisku. Zohratí moderátori Táňa Šúrová a Lukáš Pinček viackrát rozosmiali obecenstvo a nastolili uvoľnenú atmosféru.

Peter Cmorik odohral známe hity so svojou gitarou, Nika Karch zaklincovala večer s piesňou Sme také aké sme spolu s Beátou Dubasovou. Tanečné skupiny Eija a Catwalk z Nitry predviedli svoje najnovšie choreografie, s ktorými žnú úspechy na rôznych súťažiach. Je už každý rok zvykom obohatiť program o pútavú módnu šou. Krásne dievčatá z Nitry predviedli extravagantné a veľmi príťažlivé modely Glamour Ibiza Style dovezené zo španielskeho ostrova Ibiza.

Medzi hosťami sa objavila aj aktuálna 1.vicemiss Slovenska Michaela Meňkyová, ktorá je už niekoľko rokov súčasťou podujatia a podporuje túto myšlienku. Skupina Alalya prišla po prvýkrát a obohatila program krásnym akustickým kvartetom na čele so speváčkou Editou. A bola aj trojposchodová torta upečená známou slovenskou cukrárkou Monikou Siskovou, na ktorej si hostia pochutnali.

Speváčka a organizátorka večera Brigita Tarinová predviedla svoje umenie v poslednom čísle programu počas módnej šou, kedy na projekcii padali snehové vločky. „Pieseň Love me like you do od Ellie Goulding bola želaním Sylvii Jankovič, ktorá celú prehliadku pripravovala na Ibize. Nemohla som odmietnuť. Pieseň je nadčasová a nekonečne krásna ako je i láska matky,“ hovorí Brigita. „Bolo mi cťou a potešením opäť pripraviť módnu šou pre túto jedinečnú udalosť, ktorá sa každý rok koná v Nitre,“ dodáva Sylvia Jankovič. „Zaslúži si oveľa viac mediálnej podpory a viac divákov.“ Všetky informácie o koncerte nájdete na www.KedPomahaju.sk


Fotogaléria

Keď pomáhajú 2016 Keď pomáhajú 2016 Keď pomáhajú 2016


Zdroj: TS