Radi by sme vám predstavili podujatie pre obyvateľov Nitry a okolia s názvom Nitránsky rínek. Jeho organizátorom je neziskové združenie Nitrafiesta cieľom, ktorého je podpora kultúrno – spoločenského diania v meste Nitra. Máme záujem ukázať, že dobré veci sa dajú organizovať aj z mála finančných prostriedkov, ale hlavne s radosťou a zápalom pre dobrú vec.

Preto sme sa rozhodli zrealizovať projekt jednodňového trhu s názvom Nitránsky rínek. Ide o podporu mestskej kultúry, taktiež je to priestor na propagáciu malých remeselníkov, umelcov, dizajnérov, malovýrobcov potravín, farmárov a vlastne všetkých, ktorí by radi prezentovali svoju tvorbu a šikovnosť.

Pre obyvateľov mesta aj návštevníkov to bude možnosť zažiť príjemný čas a neopakovateľnú atmosféru podujatia, ktoré chceme, aby sa stalo tradíciou. Čakajú vás vystúpenia mladých umelcov, zaujímavé workshopy pre deti a dospelých, prehliadka dravých vtákov s možnosťou fotenia, samozrejme bohatá ponuka predajcov a množstvo chutných rínkových špecialít.

Takže pridajte sa k nám a zažite príjemnú atmosféru mestského trhu.

Viac informácií

Nitrafiesta
Nitránsky rínek na facebooku
Udalosť na FB


Nitránsky rínek



Zdroj: Nitralive.sk