Nitrianska humanitná spoločnosť HOMO NITRIENSIS pripravuje III. ročník charitatívnej módnej prehliadky pod názvom SRDCE A KRÁSA. Bude sa konať 11. novembra 2017 od 18.00 hodiny v priestoroch kongresového pavilónu „K“ na výstavisku AGROKOMPLEX v Nitre. Aj tento rok bude charitatívna módna prehliadka spojená so spoločenským večerom.

Ako uviedla prezidentka Nitrianskej humanitnej spoločnosti Homo Nitriensis Margita Štefániková: "Charitatívny cieľ podujatia spočíva v tom, že výťažok bude použitý na zakúpenie zdvíhacieho zariadenia na presun zdravotne ťažko postihnutých osôb odkázaných na invalidný vozík. Zariadenie je určené pre klientov Správy zariadení sociálnych služieb v Nitre."

Záštitu nad týmto podujatím prevzal primátor Nitry Jozef Dvonč.

Počas módnej prehliadky sa predstavia dámske a pánske modely návrhára Andreja Baraníka a značiek La Rena, Marchallé a salónu Katleen.

Program prehliadky bude spestrený vystúpeniami speváckeho tria LA GIOA, Dominiky Titkovej & Friends a tanečným vystúpením OLD SCHOOL BROTHERS.

Podujatie bude moderovať Vlado Vondrák.

Vstupné na toto podujatie je 30 EUR na osobu. Záujemci si môžu zabezpečiť vstupenky najneskôr do 7. novembra 2017 na tel.č. 0902 960 670 alebo mailom: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..

Srdce & krása, logo



Zdroj: Homo Nitriensis