Každá žena má v šatníku viac kusov kabeliek na rôzne príležitosti. Vybrať športovú kabelku alebo kabelku, ktorú nosíte bežne do mesta je hračka. No ako vyzerá elegantná kabelka alebo ruksak v elegantnom dizajne? Elegantné kabelky sú určené na nosenie do práce a v šatníku ich musíte mať aj pre príležitosti ako sú večierky alebo obchodné stretnutia. Ktoré modely elegantných kabeliek sú momentálne trendy?

Aký typ elegantnej kabelky kúpiť do práce?

Elegantná kabelka do práce musí byť kvalitným kúskom, keďže ju budete nosiť takmer každý deň. Investujte do koženej kabelky v hnedej alebo čiernej farbe. Čo sa veľkosti týka, ideálne sú rozmery kabelky, do ktorej sa zmestí formát A4. Túto praktickú veľkosť oceníte, keď vás šéf pošle s faktúrami do banky alebo budete potrebovať firemný notebook. Najviac praktické je zapínanie na zips, ktoré je istotou, že z kabelky nič nevytratíte. Čo sa popruhu týka, zvoľte radšej kabelku so stredne dlhým popruhom. Vďaka kratšiemu remienku bude kabelka dobre držať pod pazuchou, čo je vo formálnom outfite dôležité.

Elegantné kabelky do práce musia mať nadčasový dizajn, ktorý neomrzí ani po rokoch nosenia a bude sa hodiť k rôznym outfitom. Tento parameter spĺňajú elegantné Nobo kabelky. Kabelky značky Nobo sú vyrobené v klasickom hranatom prevedení, ale tiež v menších verziách v oválnom tvare. Elegantné a kvalitné kabelky nájdete aj v ponuke značiek Guess, Patrizia Peppe alebo Dkny.

Ako vyzerá elegantná kabelka na spoločenské udalosti?

Ďalšou príležitosťou na nosenie elegantnej kabelky sú spoločenské udalosti, firemné večierky, svadby a oslavy. Oproti pracovnej kabelke sú kabelky určené do spoločnosti menšie. Zvoľte však takú veľkosť, aby vás neobmedzovala v tom, čo si potrebujete na večierok zobrať. Veľmi módne sú malé listové kabelky, ktoré sa nosia v ruke. Vyzerajú luxusne a nahradia prstene či náramky, a to hlavne vtedy, keď ich zdobí krištáľové alebo perlové zapínanie.

Elegantné dámske kabelky a ruksaky - answear.sk

Samozrejme, že nie každej žene vyhovuje nosiť kabelku v ruke. V takomto prípade si kúpte menšiu kabelku s popruhom tvoreným retiazkou alebo perlami. Podobné popruhy sú krásnym doplnkom k šatám. Pozor na to, aby popruh ladil so zvyšnými šperkmi. Čo sa farieb týka, stávkou na istotu sú elegantné kabelky do spoločnosti v čiernej, bielej, krémovej a béžovej farbe. Farba kabelky však vo veľkom záleží od farby šiat a topánok. Nádherné sú kabelky v tmavo zelenej a fialovej farbe. Krásne malé kabelky do spoločnosti vyrábajú značky Pinko, Answear Lab a Furla.

Ktoré ruksaky sú športové a elegantné zároveň?

Patríte do skupiny ruksakových maniačok? Nemusíte sa ruksaku vzdať len kvôli tomu, že potrebujete elegantnú kabelku do práce. Mnohé ruksaky sú elegantné a je ich možné nosiť na rôzne príležitosti. Dávajte si však pozor, aby mal ruksak minimum ozdôb, bol kožený a skôr menšej veľkosti. Niektoré ruksaky majú popruhy, ktoré sa dajú rôzne prepnúť a môžete ich nosiť na chrbte i na ramene. Tento typ je ideálny ako náhrada za elegantnú kabelku. Pozrite si ponuku značky Guess https://answear.sk/m/guess/ona/doplnky/ruksaky, kde nájdete veľké množstvo formálne pôsobiacich ruksakov.