Nitránska Ryba

Vás srdečne pozýva na tie najchutnejšie šaláty a nátierky v meste. Príďte si dať navážiť podľa želania a vychutnať si tradičnú poctivú chuť. Čakajú Vás aj vynikajúce ryby, mliečne výrobky, talianske cestoviny, ukrajinské špeciality, príjemná atmosféra, posedenie pri historických fotkách starej Nitry a milá obsluha.

Zakúpením kapustnice prispejete na dobrú vec

Dňa 22.12.2023 budete mať možnosť zakúpiť si kapustnicu za dobrovoľný príspevok, ktorý bude venovaný na dobrú vec.

Samozrejme si môžete objednať na sviatky aj väčšie množstvo šalátov a nátierok. Na vianočnom stole predsa nesmie chýbať náš majonézový zemiakový šalát, ľahký slovenský šalát, rybie filé, alebo silvestrovské jednohubky z našich nátierok. Objednávať si môžete cez náš FB Ryba v srdci Nitry, Instagram, WhatsApp, na t.č. 0911 396 900.



Chceme Vám, našim skvelým zákazníkom, poďakovať za doterajšiu dôveru, priateľstvá a podporu a sme radi, že spolu môžeme osláviť už druhé vianočné sviatky a uzavrieť ďalší rok, rok 2023. V novom roku Vám prajeme, nech Vás stretne všetko len to dobré a tešíme sa na ďalšie stretnutia.

Vaša Ryba v srdci Nitry 🤍
Piaristická ulica 33, Nitra, budova Orbisu oproti parkovisku OD Prior.


Nitránska Ryba - Vaša Ryba v srdci Nitry

Nitránska Ryba - Vaša Ryba v srdci Nitry Nitránska Ryba - Vaša Ryba v srdci Nitry Nitránska Ryba - Vaša Ryba v srdci Nitry Nitránska Ryba - Vaša Ryba v srdci Nitry Nitránska Ryba - Vaša Ryba v srdci Nitry Nitránska Ryba - Vaša Ryba v srdci Nitry Nitránska Ryba - Vaša Ryba v srdci Nitry Nitránska Ryba - Vaša Ryba v srdci Nitry Nitránska Ryba - Vaša Ryba v srdci Nitry Nitránska Ryba - Vaša Ryba v srdci Nitry Nitránska Ryba - Vaša Ryba v srdci Nitry Nitránska Ryba - Vaša Ryba v srdci Nitry