Budovu Obvodného úradu v Nitre dnes popoludní museli evakuovať. Ako uviedla Tlačová agentúra slovenskej republiky na svojej stránke, krátko po 14. hodine a 30. minúte anonym nahlásil bombu v budove. Tiež uvádza, že zasahuje polícia a dve hasičské vozidlá. Páchateľ sa dopustil trestných činov šírenia poplašnej správy a všeobecného ohrozenia, za čo mu hrozí štyri až desať rokov vo väzení. Páchateľ volal z mobilného telefónu, preto by mal byť ľahko vystopovateľný.

Na Štefánikovej ulici sa tvorili rozsiahle zápchy.

Komentáre občanov:

"Z Klokočiny na Štúrovu mi to trvalo 40 minút, normále 5-6. A to som sa rozhodol ísť po Braneckého, nie Hollého, inak by mi to trvalo o 10 minút dlhšie. Peši by to trvalo asi 20 minút, no ale, kto to mal vedieť."

"Štátna polícia sa znovu ukázala, ako bravúrne vie zvládať dopravnú situáciu v meste. HANBA!"

Bomba

V budove sídli Obvodný úrad v Nitre, Úrad Nitrianskeho samosprávneho kraja a čo je smutné aj Integrovaný záchranný systém. Podľa informácií TV Markíza, tiesňovú linku 155 museli presmerovať na Krajské operačné stredisko do Banskej Bystrice.

>>>Odkaz na článok z TASR<<<

Máte fotografiu/video? Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Mapa



Zdroj: TASR, foto: Markíza.sk, foto na titulke: Nitralive.sk