V tomto článku sme sa od pána primátora dozvedeli, že Hviezdoslavova ulica figuruje medzi ulicami, ktoré sa opravovali v marci. Pohľad na cesty hovorí ale o opaku. Po celej dĺžke "Hviezdoslavky" nájdeme rôzne typy výtlkov - nové, neustále sa obnovujúce, prepadávajúce sa rozkopávky z rokov minulých, ktoré boli zle zalepené. Zrejme je v Nitre ešte jedna Hviezdoslavova ulica o ktorej nevieme.

Máte námet na článok? Chcete vyjadriť svoj názor? Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Čím je to, že v našom meste vládne taká nedôslednosť a klamstvá? Kam idú tie nemalé peniaze z našich daní? Tieto otázky by sme radi položili predstaviteľom mesta, obávam sa ale, že odpoveď by bola scestná a vyhýbavá. Prečo si to myslíme? Nuž máme svoje skúsenosti. Pozrite si stránku mesta Nitry (www.nitra.sk), prepnite sa do sekcie Občan a kliknite na Otázky a odpovede. Väčšina odpovedí je výsmechom pýtajúcich sa...

Na záver ešte porovnanie - suma vyčlenená na opravu ciest na tento rok v Nitre sa rovná sume nájomného, ktoré mesto zaplatí za polovicu rozpadnutej budovy kafilérie.