Mestská polícia v Nitre hľadá do svojich radov nových príslušníkov na pozíciu "príslušník mestskej polície - člen hliadky". Polícia tak reaguje na prirodzených odliv pracovníkov - počet policajtov nenarastá - obmieňajú sa. Cieľom je aj omladiť kolektív. MsP Nitra prijme 2-3 nových uchádzačov.

1) Uchádzač (ka) musí spĺňať nasledovné požiadavky:

a) úplné stredné vzdelanie,
b) vek minimálne 21 rokov,
c) bezúhonnosť,
d) zdravotná a psychická spôsobilosť na prácu príslušníka a na prácu v noci,
e) vodičský preukaz skupiny B,
f) ovládanie jazdy na bicykli,
g) ovládanie úradného jazyka (slovenského jazyka).

2) K žiadosti je potrebné doložiť:

a) profesijný životopis napísaný vlastnou rukou,
b) doklad o nadobudnutom vzdelaní,
c) výpis z registra trestov nie starší ako 3 mesiace,
d) súhlas na spracovanie osobných údajov pre potreby výberového konania v zmysle zákona č.122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov.

3) Žiadosť zasielať do 2.3. 2015 do 15:00 hod. na adresu:

Mestská polícia
Cintorínska 6
949 0l Nitra

Podmienkou prijatia je:

· splnenie požiadaviek podľa odseku 1) a 2), · včasné doručenie žiadosti podľa odseku 3), · úspešné absolvovanie ústneho pohovoru, · úspešné absolvovanie fyzických testov, · úspešné absolvovanie psychodiagnostického vyšetrenia, · úspešné absolvovanie diktátu a slohu zo slovenského jazyka.

Mestská polícia v Nitre vznikla v roku 1991 a momentálne má 72 príslušníkov. 61 z nich sú príslušníci, 11 pracovníkov príslušníkmi nie je. Kamerový systém ovláda 5 pracovníkov z chránenej dielne. Denne je v uliciach 20 členov polície. V obvode MESTO je zaradených 42 príslušníkov. Príslušníci obvodu Mesto prednostne realizujú výkon služby v lokalite staré mesto, sídlisko Chrenová, celá oblasť Zobora a prímestských častiach Janíkovce a Dražovce. V obvode KLOKOČINA je zaradených 19 príslušníkov, ktorí sa členia na veliteľa obvodu a príslušníkov vo výkone služby. Príslušníci obvodu Klokočina prednostne realizujú výkon služby v lokalite celého sídliska Klokočina, prímestskej časti Mlynárce, Horné a Dolné Krškany, Kynek a Párovské háje.


Zdroj: MsP Nitra