Známa speváčka Celeste Buckingham potešila cestujúcich MHD v Nitre - zaspievala totižto priamo počas jazdy na linke č.25 v stredu 18. novembra. Celeste nastúpila do MHD na Triede Andreja Hlinku a vystúpila na Akademickej ulici pri Centro Nitra.

V skutočnosti to však bolo hrané a išlo o komparzistov, natáčanie trvalo podstatne dlhšie ako tých pár minút vo videu. To, že príde a zaspieva Celeste Buckingham však bolo prekvapením.

Mini koncert zorganizoval mobilný operátor Orange, ktorý vďaka svojim zákazníkom prispel do Grantového programu Darujte Vianoce sumou 10 000 eur. Práve toto číslo si sama Celeste Buckingham určila ako výzvu. Sľúbila totiž, že ak sa podarí dosiahnuť hranicu 10 000 eur, zaspieva v autobuse plnom ľudí.

Podarilo sa a speváčka svoj sľub naplnila. Bleskovým koncertom prekvapila nič netušiacich cestujúcich v nitrianskej MHD, kde zaspievala jeden zo svojich najväčších hitov Run, Run, Run.

„Bolo to uletené, ľudia boli príjemne prekvapení. Nabúrala som ich bežný deň, no po pár tónoch si už vyspevovali so mnou. Fakt super zážitok, celú cestu som si to aj s ľuďmi užívala. O to viac, že sme to celé robili pre dobrú vec,“ reagovala krátko po vystúpení Celeste.



Momentku v autobuse si spravili aj chalani z Nitry :-)

Celeste v MHD


Singing in the bus!

As promised :) My mini concert in the public bus :)Tak ako som slubila :) Minikoncert v autobuse :)xox,Celeste

Posted by Celeste Buckingham (Official) on Monday, November 23, 2015


Fotogaléria

Celeste v MHD Nitra Celeste v MHD Nitra Celeste v MHD Nitra


Zdroj: Nitralive.sk, Orange