Po dvoch rokoch máme v priebežnom hlasovaní zmenu a novým favoritom súťaže Moje leto sa zatiaľ stáva Thermal Park Nitrava v Poľnom Kesove. Na druhom a treťom mieste sú priebežne Lodný mlyn v Kolárove a Pevnosť v Komárne. Pri určení priebežného poradia sme zohľadnili len internetové hlasovanie a hlasy odovzdané vyplnením hlasovacích kupónov počas otvorenia súťaže na podujatí Festival chutí, ktoré bolo v Nitre na Svätoplukovom, námestí 4. júna 2016.

Konečný počet získaných hlasov do veľkej miery závisí aj od aktivít samotných súťažiacich atrakcií. Tento rok prejavili záujem o možnosť hlasovania návštevníkmi priamo v jednotlivých atrakciách všetci účastníci a tak záverečné sčítanie môže ešte priniesť zmeny.

Súťaž ešte stále trvá, hlasovať sa dá do 20. júla, takže verejnosť stále môže výsledky ovplyvniť a súťažiť o rôzne letné ceny. Hlasuje sa na portáloch nitralive, mojanitra, mojelevice, mojekomarno, mojezamky a mojetopolcany. Od pondelka 11. júla do stredy 20. júla sa môže hlasovať vyplnením hlasovacieho lístku aj v OC MAX v Nitre a samozrejme do ukončenia súťaže aj priamo u všetkých súťažiacich atrakcií. Hlasovanie je prístupné pre každého, kto dosiahol 18 rokov, pričom hlasovať môže iba raz. Súťažiaci, ktorí pošlú svoj hlas môžu vyhrať zaujímavé letné ceny.

Hlasujte ja na Nitralive.sk

Tento rok v súťaži Moje leto o titul najobľúbenejšej turistickej atrakcii v Nitrianskom kraji súťaží osem turistických atrakcií a to: Wellness Hotel Patince , Hotel Kaštieľ Mojmírovce, Rekreačné zariadenie Margita-Ilona, Botanická záhrada SPU v Nitre, Vadaš Thermal Resort Štúrovo a už spomenutý Thermal Park Nitrava s Lodným mlynom v Kolárove a Pevnosťou v Komárne.

Súťaž už po siedmykrát vyhlásila Agentúra EPS za podpory regionálnych médií a NSK.



Zdroj: EPS