Jednou z aktivít finančnej skupiny Proxenta je prispievať na výstavbu nových bytov pre mladých ľudí, a týmto spôsobom výhodne zhodnocovať investované finančné prostriedky. Príkladom takéhoto projektu je Dúhové bývanie v Nitre, ktorého prvá etapa bola skolaudovaná pred necelým rokom a Proxenta doň ako developer investovala 3,1 milióna eur.

Komplex siedmich bytových domov sa nachádza v blízkosti centra mesta a je určený najmä ako štartovacie bývanie pre mladých ľudí. Svojím štandardom a charakterom spĺňa všetky predpoklady súčasného moderného bývania, pričom je dostupné za veľmi prijateľnú cenu.

Pre veľký úspech začiatok druhej etapy

V rámci prvej etapy sa tak do predaja dostali štyri bytové domy vo farbách dúhy, v ktorých bolo na predaj dokopy 88 dvoj- a jednoizbových bytov. Keďže projekt zaznamenal veľký úspech a v priebehu deviatich mesiacov mali všetky byty svojho majiteľa, Proxenta spúšťa v týchto dňoch výstavbu jeho druhej fázy, v rámci ktorej plánuje preinvestovať až 1,75 milióna eur. V priebehu pár mesiacov tak na sídlisku pribudnú ďalšie tri domy vo zvyšných farbách dúhy, a to v červenej, oranžovej a vo fialovej.

Na základe skúseností z predaja bytov v rámci prvej etapy bol mierne upravený plán bytoviek tak, že v každej sa bude stále nachádzať 22 bytov, všetky však budú dvojizbové plus k nim pribudnú dva trojizbové mezonety na najvyššom poschodí. Rozloha bytov je 54 a 56 m2 a mezonetov, z ktorých je nádherný výhľad na centrum, hrad či Zobor, až 160 m2.

Výborný pomer medzi cenou a kvalitou

Medzi najväčšie pridané hodnoty Dúhového bývania radia súčasní klienti kvalitu výstavby, praktické dispozičné riešenie bytov, ale aj nízke mesačné prevádzkové náklady na bývanie, ktoré sú už od 70 eur mesačne. Povšimnutiahodným je určite aj riešenie parkovacích miest. Na záver výstavby sa v rámci komplexu zrealizuje aj výstavba detského ihriska a takisto budú ukončené sadové úpravy a upravené okolie bytoviek. Po dokončení, keď všetkých sedem bytových domov spolu s okolím vytvorí ucelený komplex, tak nadobudne Dúhové bývanie ucelený charakter atraktívneho moderného bývania.

K dispozícii aj vzorové byty

Pre potenciálnych záujemcov o bývanie v dúhovom areáli budú na prízemí v jednej z nových bytoviek počas pracovných dní otvorené dva vzorové byty s dokončenými podlahami, zárubňami, dvermi, kúpeľňou a kuchyňou. Dispozične budú riešené rovnako, len každý bude v inej farebnej úprave. Klient si tak bude môcť vybrať jeden z dvoch vzorových bytov, alebo sa môže rozhodnúť pre kúpu holobytu.

www.duhove-byvanie.sk


Fotogaléria exteriér

Fotogaléria interiér



Zdroj: PR článok, Proxenta