Od 23. októbra 2023 platí výluka pre osobnú aj mestskú hromadnú dopravu na Kasalovej ulici. Dôvodom je rekonštrukcia Kasalovej ulice v dĺžke 377m po križovatku so Špitálskou ulicou, týka sa cesty a chodníka po pravej strane ulice v smere jednosmerky. Zhotoviteľom je spoločnosť MEGASPOL, spol. s r.o., hodnota zákazky je 129 900 €. Práce by mali trvať do konca novembra.

Cesta je uzavretá momentálne od križovatky s ulicou Kraskova po Jaskyňovú, v danom úseku sa už pracuje na výmene chodníka. Chodník na ľavej strane bol pomerne nedávno zrekonštruovaný, nepotrebuje teda výmenu. Doplním ešte informáciu k Špitálskej ulici - mesto pripravuje súvislú opravu a reorganizáciu. Výsledkom bude zmena parkovania na ulici. Téme sa budem venovať v inom článku.

Rekonštrukcia Kasalova ulica Nitra Rekonštrukcia Kasalova ulica Nitra Rekonštrukcia Kasalova ulica Nitra Rekonštrukcia Kasalova ulica Nitra Rekonštrukcia Kasalova ulica Nitra Rekonštrukcia Kasalova ulica Nitra Rekonštrukcia Kasalova ulica Nitra Rekonštrukcia Kasalova ulica Nitra Rekonštrukcia Kasalova ulica Nitra

Rekonštrukcia Kasalova ulica Nitra



Zdroj: Nitralive.sk