Nudia vás hipsterské reštaurácie, podobné ako vajce vajcu? Je najvyšší čas vyskúšať niečo iné a (staro)nové! Ak súhlasíte s nami, že jedlo by malo byť zážitkom pre všetky zmysly, vyberte sa na vzrušujúcu cestu časom a preneste sa do hýrivej atmosféry povojnovej Ameriky. Do srdca Nitry prichádza reštauračný koncept, aký na tomto mieste nemá obdobu – FIFTIES BARBECUE vzdáva hold ére, kedy boli hamburgery, hotdogy, rebierka a krídelká pýchou americkej kuchyne.

OTVORENIE 2.7.2015 o 11:00 hod.

Adresa: Štefánikova 22 Nitra, pešia zóna v pasáži (bývalý Patriot)

Nie je hamburger ako hamburger

FIFTIES BARBECUE sa nesnaží ohúriť labužníkov exotickými jedlami a cudzojazyčnými prísadami. Namiesto toho ide po známych a vyhľadávaných „rýchlych zaháňačoch hladu“, avšak s jedným zásadným rozdielom, ktorý oddeľuje túto prevádzku od konkurenčných podnikov s podobnou ponukou.

„Zakladáme si na čerstvosti a domácej produkcii, takže u nás nenájdete žiadne polotovary,“ ubezpečuje spolumajiteľ reštaurácie, Tomáš Demény. „Prím v našej kuchyni hrajú domáce burgre a barbecue pochúťky, ako sú rebrá, kridla, quesadillas, hotdogy či čerstvé zeleninové šaláty.“ FIFTIES BARBECUE tak kráča v stopách pravého amerického street foodu, ktorý má v zámorí tradíciu už od roku 1949.

V štýle rock´n´rollu

Uvoľnenú atmosféru päťdesiatych rokov evokuje hravý interiér, vizuálne dotiahnutý do posledného detailu – od boxov na sedenie v žiarivých farbách po retro grafické motívy na šálkach. Samozrejmosťou je hudba v štýle rock´n´rollu.

„Vznikli sme hlavne kvôli absencii podobne zameraného reštauračného zariadenia, a to nehovorím len o tematickom zameraní, ale aj o úrovni kuchyne. Sme presvedčení, že aj fast food sa dá pripravovať vo vysokej kvalite a sami vnímame, že u nás rastie dopyt po poctivo a zároveň rýchlo pripravenom jedle,“ hovorí Tomáš.

FIFTIES BARBECUE Nitra

Návštevníci sa môžu okrem výborného jedla a nápojov tešiť aj na množstvo akcií, ktoré budú vďaka krytej terase prebiehať celoročne, nezávisle od počasia. Na svoje si prídu fanúšikovia zážitkovej gastronómie, someliéri, nadšenci hudobných večerov aj tí, čo si chcú užiť posedenie s priateľmi pri grile.

Nechajte dvadsiate prvé storočie pred dverami a nasajte entuziazmus päťdesiatych rokov na mieste, kde rozumejú dobrému street foodu. FIFTIES BARBECUE v Nitre začne rozmaznávať vaše chuťové poháriky už od 2. júla 2015.

Jedálny lístok

FIFTIES BARBECUE Nitra FIFTIES BARBECUE Nitra


Fotogaléria



{ckform fifties-barbecue}