Už od štvrtka 20.6.2019 do nedele 23.6.2019 by sme vás radi privítali na druhom ročníku Nitránskeho Street Food Festu.

Tento projekt, ktorý minulý rok ako prvý v Nitre odštartoval éru street food festivalu spojeného s tanečnou muzikou sa po roku opäť vracia v plnej paráde na námestie. Mimo zaujímavých predajcov kvalitného street foodu (pouličného jedla), z celého Slovenska od ktorých budete môcť ochutnať rôzne špeciality (napr. tacos, bubble wafle, kvalitné šťavnaté burgre, domáce hranolky, holandské dolky, poutine, šporheltníky, plnené tortilly, pastrami , sandwiche, BBQ rebierka, BBQ pulled pork, americké a mexické hotdogy, plnené trdelníky, plnené zemiakové a cuketové placky, peruánsky street food, zemiaky z pahreby, či dokonca aj sushi) na vás čakajú aj chutné vínka, či pivá. Opäť sa o zábavu na námestí postarajú nitránsky dídžeji, ktorí pre vás pripravia skvelú párty každý deň od 16,00 hod. A keďže vás počas nášho podujatia čaká denne diskotéka na námestí, tak v piatok to odpáli legenda nitránskych oldies Roman Mrázik a v sobotu máme pre vás prekvapenie, ktoré v Nitre bolo naposledy v roku 2018 a to je párty na námestí až do 24,00 hod. v podaní DJ EKG a DJ Jay Jay. Nedeľa pre zmenu bude patriť deťom, kde si pre malých návštevníkov pripravil tanečné a hudobné kreácie Notový Danny.

PROGRAM

20.6.2019 DJ Jancco (funky,R’N’ B & soul music) – od 16,00 hod. do 22,00 hod.
21.6.2019 DJ Payo a DJ Roman Mrázik spolu s DJ M-2 (oldies music) - od 16,00 hod. do 23,00 hod.
22.6.2019 DJ Bizzare (house music) - od 16,00 hod. do 19,00 hod.
DJ Robert Burian (house music) - od 19,00 hod. do 20,00 hod.
DJ Jay Jay (house music) - od 20,00 hod. do 22,00 hod.
DJ EKG (house music) - od 22,00 hod. do 24,00 hod.
23.6.2019 Notový Danny a kúzelník Tristan - hudobno zábavné vystúpenie pre deti - od 15,00 hod. do 18,00 hod.

Za občianske združenie Nitrafiesta ako organizátor podujatia hovorí Pavol Obertáš : "Myšlienkou podujatia bolo priniesť do Nitry niečo nové a zaujímavé, čo spojí ľudí a oživí námestie, preto sme skúsili kombináciu fantastického jedla a hudby, ktorá je pre všetky generácie a keďže v roku 2018 ste nám dokázali, že Nitra má rada skvelé jedlo, nápoje a hlavne zábavu pre mladú a strednú generáciu po roku sme tu opäť znovu a pripravili sme pre vás 4 dni zábavy a jedla priamo na námestí. Verím, že, nás opäť prekvapíte vysokou návštevnosťou a my organizátori sa vám za to odmeníme perfektnou akciou, robíme to pre vás, robíme to pre Nitru. Už minulý rok ste dokázali nemožné naplniť celé naše námestie a zabaviť sa na tanečnú hudbu. Je na nás všetkých, či ukážeme celému Slovensku, že sa vieme dobre najesť, super zabaviť a naša akcia bude opäť TOP PODUJATIE tak ako to bolo aj minulý rok."

Poďakovanie samozrejme patrí všetkým partnerom tohto podujatia značke Jägermeister a Bearded Brothers ako hlavným partnerom podujatia, značke Beerport ako reklamnému partnerovi podujatia a Nitralive.sk za medializáciu. Toto podujatie bolo realizované s finančnou podporou Nitriansky samosprávny kraj a Mesto Nitra v rámci projektu Mením Moje Mesto 2019 cez NKN - Nitrianska komunitná nadácia.