Už od štvrtka 23.6.2022 do nedele 26.6.2022 by sme vás radi privítali na treťom ročníku Nitránskeho Street Food Festu. Tento projekt, ktorý v roku 2018 ako prvý v Nitre odštartoval éru street food festivalu spojeného s tanečnou muzikou, sa po covidovej pauze opäť vracia v plnej paráde na námestie. Mimo zaujímavých predajcov kvalitného street foodu (pouličného jedla), u ktorých budete môcť ochutnať rôzne špeciality svetovej (ázijskej, thajskej, brazílskej, americkej) aj domácej kuchyne, na vás čakajú drinky od Jägermeisteru, či pivá Bradáč a Lagunitas. Opäť sa o zábavu na námestí postarajú známi dídžeji, ktorí pre vás pripravia skvelú párty každý deň od 16:00 hod. Keďže vás počas podujatia čaká denne diskotéka na námestí, tak vo štvrtok vás roztancuje DJ Payo, v piatok to odpáli legenda video oldies DVJ Kukoo a sobota bude v podaní DJ EKG a DJ Jay Jay.

Nedeľa pre zmenu bude patriť celá deťom.

PROGRAM

23.6.2022

DJ Payo
(všetky hudobné žánre a to najlepšie za posledných 30 rokov) – od 16,00 hod. do 22,00 hod.

24.6.2022

DVJ Kukoo
(video oldies párty so súťažami) - od 16,00 hod. do 22,00 hod.

25.6.2022

DJ Jay Jay (house music) - od 16,00 hod. do 20,00 hod.
DJ EKG (house music) - od 20,00 hod. do 22,00 hod.

26.6.2022

Šašo Čo a animátori v kostýmoch

Svet zábavy a hier pre deti, minidisco a bubliny - od 15,00 hod. do 18,00 hod.

Pavol Obertáš ako organizátor podujatia uviedol: „Myšlienkou podujatia bolo opäť priniesť do Nitry po 2 rokoch pandemických obmedzení niečo zaujímavé, čo spojí ľudí a oživí námestie a vieme, že kombinácia fantastického jedla z celého sveta a hudby, ktorá je pre všetky generácie tým spojivom je.

A keďže v roku 2018 a 2019 ste nám dokázali, že Nitra sa vie a chce baviť tak po pandemickej prestávke sme tu opäť a pripravili sme pre vás aj novinky akou je video oldies párty na námestí, či dokonca v sobotu 25.6.2022 sme zapojili do nášho podujatia aj exhibíciu street workoutu, spojenú s Majstrovstvami Slovenska v tomto športe.. Verím, že, nás opäť prekvapíte vysokou návštevnosťou a my organizátori sa vám za to odmeníme perfektnou akciou, robíme to pre vás, robíme to pre Nitru.

Už v minulých rokoch ste dokázali nemožné naplniť celé naše námestie a zabaviť sa na tanečnú hudbu.

Je na nás všetkých, či ukážeme celému Slovensku, že sa vieme dobre najesť, super zabaviť a naša akcia bude opäť TOP PODUJATIE tak ako to bolo aj po iné roky.
Poďakovanie samozrejme patrí všetkým partnerom tohto podujatia značke Jägermeister ako hlavnému partnerovi podujatia, značke Beerport/Heineken Slovensko ako reklamnému partnerovi podujatia a Nitralive.sk za medializáciu. Toto podujatie bolo realizované s finančnou podporou Nitrianskeho samosprávneho kraja.