Už po deviatykrát sa 17.9.2022 v Nitre na Svätoplukovom námestí uskutoční moderný mestský trh – NITRÁNSKY RÍNEK. Organizátor podujatia o.z. Nitrafiesta pripravil aj na jesennom rínku pre obyvateľov Nitry a návštevníkov rínku bohatý program a množstvo zaujímavých predajcov.

Aj tento rínek je opäť organizovaný vo veľkom formáte nakoľko záujem predajcov a návštevníkov rastie aj z dôvodu pozitívnych ohlasov a s dopytom nitrančanov po kreatívnej tvorbe malých remeselníkov a regionálnych produktoch malovýrobcov potravín.

Mimo bohatej ponuky rozmanitých predajcov je postarané aj o bohatý kultúrny program a to aj vďaka tomu, že toto podujatie je realizované s finančnou podporou Nitrianskeho samosprávneho kraja.

Na rínku vystúpia

Family Friend – hudobné vystúpenie, Dance Time – tanečné vystúpenie, Divadielko Maťo – divadielko pre deti, Lucie Tribute band – hudobné vystúpenie. Vďaka spoločnosti ENVI - PAK, a.s. budú pripravené interaktívne hry pre deti a mládež o triedení odpadu akými sú obrie pexeso, ekologické puzzle, či ekologické človeče (každý hod kockou bude sprevádzaný otázkou o triedení odpadu).

Pozývame všetkých obyvateľov Nitry aj návštevníkov, aby prišli v sobotu 17.9.2022 na Nitránsky rínek a svojou návštevou podporili šikovných a kreatívnych ľudí z celého Slovenska, zároveň ochutnali množstvo rínkových špecialít a lahodných nápojov. Veríme, že touto aktivitou opäť oživíme centrum mesta a Nitránsky rínek si bude získavať viac a viac svojich priaznivcov a podarí sa nám ďalej úspešne pokračovať v tejto tradícii. Poďakovanie samozrejme patrí všetkým partnerom tohto podujatia.

Link na FB udalosť

Nitránsky rínek 2022