Pivnica pod hradom: vináreň, vínna pivnica, príjemné posedenie, predaj sudového a fľaškového vína zo Slovenska aj zo zahraničia.

Pivnica pod hradom slúži verejnosti ako prezentácia vlastného priestoru s možnosťou posedenia pri dobrom víne a malom občerstvení vo forme syrov a salámy. Ukazuje sa, že daný priestor je jeden z najstarších zachovaných podobných priestorov v Nitre a odkrýva nám 30 metrov dlhú vinnú pivnicu umiestnenú do hradného kopca z 17. - 18. storočia.

Pivnica má kapacitu 40 miest, kde si milovníci vína môžu posedieť pri víne. Priestor ponúka aj možnosť pre rodinné oslavy, promócie či malé svadby. Priestor je tiež vybavený prezentačnou technikou a ponúka možnosť pre firmy pre rôzne akcie. V Pivnici Vám zabezpečíme aj catering formou bufetových stolov alebo teplého rautu.

Okrem vín nitrianskeho regiónu môžete ochutnať aj malokarpatské, tokajské vína, či vína z južného aj východného Slovenska, ale aj zo zahraničia a sveta.

Pondelok - štvrtok od 9:00 do 20:00 hod.
Piatok - sobota od 9:00 do 24:00 hod.

Podzámska 1/888 94901 Nitra

FB stránka
web stránka

Pivnica pod hradom


Súťaž o 2 darčekové poukážky na: Riadená degustácia pre 2 osoby v Pivnica pod hradom v hodnote 20,00 € / 1 poukážka (spolu 40 €) prebieha dňa 10.9.2020 od 10:00 hod. na našej FB stránke Nitralive.sk

VÝHERCOM sa stáva Miloš Vašíček. Gratulujeme.


Detaily súťaže a zoznam výhier v tomto článku.

* Facebook nemá voči súťažiacim žiadne záväzky. Súťaž nie je žiadnym spôsobom sponzorovaná, odobrená, spravovaná, ani nijako inak spojená s Facebookom.