Vedeli ste, že na parkovisku pri atletickom štadióne sa môžete dať otestovať pohodlne a bez čakania? Švajčiarske rýchlotesty od spoločnosti Lomina fungujú na princípe výteru z hrdla.

Na test sa objednáte z pohodlia vášho domova, cez internetovú stránku https://www.covidtestnitra.sk/objednaj-sa, kde si vyberiete z ponúkaných voľných časov. Taktiež si zvolíte, či sa dostavíte pešo alebo autom. Odberné miesto ponúka možnosť DRIVE IN - pre zaručenie maximálnej bezpečnosti a komfortu. Výsledok budete mať v rukách do 15 minút. O tom, ako nový spôsob testovania prebieha nám povedia jedny z prvých záujemcov, Martina a Tomáš.


Martina sa dala testovať kvôli svojej mame

O Covidtestnitra som sa dozvedela cez známeho. Dnes v oblasti zdravia nechce nikto nič riskovať a už vôbec nie ohrozovať svoju rodinu. Mama nás už nejaký čas volá na obed. Chýbajú jej vnúčence a spoločnosť, no zároveň sa bojí vírusu. V stredu má narodeniny a tak sme sa rozhodli, že ju navštívime. Cez internet som sa objednala na stredu ráno, spolu s mojimi dvoma deťmi. Deti na antigénovom teste robenom cez nos ešte neboli. Samej mi to je dosť nepríjemné a nechcela som tomu vystavovať ešte aj deti. V Covidtestnitra však testovanie prebieha prostredníctvom výteru z hrdla, s čím ani deti nemali problém. Testy sme mali našťastie negatívne a na obed sme si už užívali návštevu u starej mamy s čistým svedomím.


Tomáš z pracovných dôvodov nestihol víkendové testovanie a tak využil možnosť antigénových testov na Chrenovej

Cez víkend som bol na služobnej ceste, preto som nestihol testovanie v Nitre. Hľadal som možnosť, ako sa dodatočne otestovať, nielen kvôli sebe ale aj kvôli svojim obchodným partnerom. Na internete som našiel stránku s jednoduchou registráciou. Vybral som si čas a ešte v rovnaký deň som mal vyhodnotený test v rukách. Šiel som tam autom a vybavili ma načas, bez čakania a nemusel som ani vystúpiť z auta. Určite si túto možnosť vyberiem aj nabudúce a objednal som aj mojich zamestnancov, aby nemuseli čakať v rade.


Využite aj vy najlepšie dostupné antigénové testy

Aj vás by zaujímalo, či ste aktuálne pozitívny alebo negatívny? Objednajte sa cez stránku https://www.covidtestnitra.sk/objednaj-sa. Je to jednoduché. Najprv si vyberiete, či chcete prísť pešo alebo autom. Potom si zvolíte dátum a vám vyhovujúci čas. Nakoniec vyplníte svoje osobné údaje. Rezervácia je platná po úhrade online a obdržaní potvrdzujúceho mailu. Odberné miesto funguje od pondelka do nedele.