Nová doba prináša nové možnosti vo všetkých smeroch. Vzdelávanie je jednoduchšie ako kedykoľvek predtým. Všetky informácie vám povie Google v priebehu sekúnd. Na jednom mieste si dokážete prečítať všetko, čo sa v poslednej dobe stalo. Pokiaľ vám nechýba trocha šikovnosti, dokážete si aj slušne privyrobiť alebo zarobiť pokojne aj viac ako v práci. Ako na to?

Affiliate program

Alza spustila Affiliate program, čo inými slovami znamená: odporuč a zarábaj. Ak vlastníte webstránku, ktorá má už slušnú návštevnosť, môžete si na ňu dať banner, ktorý prevedie zákazníka na e-shop Alzy. Ak vykoná nákup, vy z jeho ceny nákupu dostanete proviziu. Niektoré druhy tovaru ponúkajú až 5% províziu z nákupu. To znamená, že ak dotyčný nakúpi za 1000 € vy získate až 50 €. 

Alza vám poskytne nástroje na jednoduché vloženie reklám na váš web a dostanete možnosť zvoliť si kategórie zacielenia. Jednoduchý prehľad provízií. Nezáleží na tom, či vediete blog, alebo veľký komerčný projekt. Radi spolupracujú s nováčikmi ale aj profesionálmi v online svete. Po získaní minimálnej výšky provízie, čo tvorí 20 € si peniaze môžete nechať poslať priamo na váš účet.

Máte šikovné ručičky? Ukážte to

Portály ako Sashe.sk prajú pripraveným. Môžete si doma vyrobiť produkty, ktoré následne pridáte na internet a keď sa nájde kupca, predáte mu ho. Vyrábať tak môžete rôzne doplnky, oblečenie, šperky, drogériu, potraviny alebo čokoľvek iné. Ak ste niekedy mali sen, že začnete piecť a predávať svoje vlastné produkty, toto miesto je ideálne na začiatok. Predtým ako sa na to vrhnete je vhodné si o tom naštudovať viac. Ako pripraviť ideálny inzerát, ktorý predáva. 

Nakúp, oprav a predaj

Internet je plný poškodených a nepotrebných vecí, ktoré sa predávajú pod cenou. Vám stačí tieto produkty vyhľadať, vylepšiť a predať s tučným ziskom. Využiť na to môžete portály ako bazoš.sk alebo Facebook Marketplace. Kúpite napríklad starší bicykel, ktorý následne zrenovujete. Vymeníte pedále, reťaz, nastriekate novú farbu a rázom má vyššiu hodnotu. Už si len počkať na kupca a peniaze sa len pohrnú. Šikovným skrátka patrí svet.