Milí Nitrania, dovoľte, aby som sa vám predstavil. Moje meno je Pavol Obertáš a mám 47 rokov. V Nitre som sa narodil a viem, že práve tu je môj domov. Mnoho z vás ma pozná ako organizátora rôznych kultúrnych podujatí u nás v Nitre. Záleží mi totiž na tom, aby kultúra a rôzne remeslá nevymizli z dnešného moderného sveta.

Pred 4 rokmi ste mi dali do rúk vašu dôveru a stal som sa poslancom mestského zastupiteľstva. Verím, že túto dôveru som nesklamal. Vždy som sa rozhodoval čestne a nebál som sa kritizovať nesprávne a nevýhodné rozhodnutia. Som presvedčený, že takéto jednanie by malo byť v politike samozrejmosťou. Aj v tej komunálnej. Každý politik predsa rozhoduje o peniazoch z daní občanov. Tieto peniaze sa majú využívať na školy a škôlky, pre našich seniorov, kultúru, skrášľovanie verejného priestoru, cesty a chodníky a mnoho ďalšieho, čo ľudia potrebujú. V praxi to ale vyzerá inak.

Nitra ako štvrté najväčšie mesto Slovenska má na viac. Mám pre naše mesto pripravené reálne riešenia a množstvo nápadov. Ako poslanec však nedokážem presadiť všetko, čo by som chcel. Mnohým z vás sa za uplynulé 4 roky moja práca páčila a cítil som z vašej strany podporu. Hlavne vaša podpora bola hnacou silou k tomu, že teraz kandidujem na primátora. Zakladám si najmä na tom, že mám čistú minulosť a do volieb idem ako skutočne nezávislý kandidát. Žiadne záujmové skupiny, ani politická strana. Som obyvateľ Nitry a idem do toho čisto sám. Síce ma nevidíte po celom meste na billboardoch a nemám ani desiatky tisíc eur na kampaň, ako niektorí moji protikandidáti. Mám však čisté svedomie a kandidujem s dobrým úmyslom spraviť niečo dobré pre naše mesto.

Dodávateľ reklamy: BEAM media, s.r.o.
Objednávateľ: Pavol Obertáš, Mikovíniho 16, Nitra 949 11