Nová obytná štvrť Green Avenue v Nitre sa pomaly zabývava. A vy sa teraz môžete presvedčiť na vlastné oči, ako sa tu žije a prečo sa štvrť stala v poslednom čase takou obľúbenou. V celej štvrti je voľných už len niekoľko nových rodinných domov a vy sa teraz môžete pozrieť, ako by sa v nich páčilo vašej rodine. Deň otvorených dverí v Green Avenue sa na vás teši v sobotu 15. apríla, v čase od 10:00 do 15:00 hod. Zaručene sa nebudete nudiť.

Program pre dospelých aj deti
Na deň otvorených dverí v Green Avenue môžete prísť s celou svojou rodinou. Nechajte svoje deti, aby si vyskúšali detskú izbu alebo sa prebehli po záhrade, zatiaľ čo vy si budete vychutnávať svoj welcome drink a rozmýšľať, kde by sa najlepšie vynímal bazén. Budete si môcť prezrieť každý kút domu a presvedčiť sa tak o kvalite stavby na vlastné oči. Ak sa budete chcieť v pokoji porozprávať s predajcami developera, o vaše deti bude postarané. Budú si môcť užiť pripravený detský kútik s programom, ako je napríklad maľovanie na tvár. A vy si zatiaľ od predajcov môžete zistiť všetko, čo vás zaujíma o domoch, použitých materiáloch a zabudovaných technológiách. No navyše, ak vás zaujímajú aj iné projekty vo výstavbe alebo v príprave od púpava development, budete mať jedinečnú šancu spýtať sa na všetko, čo by ste chceli vedieť. K dispozícii budete mať aj finančného poradcu, s ktorým priamo na mieste môžete prediskutovať tie najvýhodnejšie možnosti financovania. A aby sme nezabudli – všetci prítomní získajú aj exkluzívnu limitovanú ponuku. Akú? To sa dozviete 15. apríla v Green Avenue.

Čakajú na vás až 3 vzorové rodinné domy
Architektonicky sú domy v Green Avenue navrhnuté tak, aby poskytovali dostatok priestoru pre rodinný život, a to ako v interiéri, tak aj v exteriéri. V ponuke na predaj v Green Avenue sú posledné dvojpodlažné 5-izbové rodinné domy so záhradou a s garážou alebo dvojgarážou a 4-izbové samostatne stojace bungalovy. Každý z týchto typov rodinných domov zariadil architekt developera tak, aby ste si v nich vedeli reálne predstaviť život svojej rodiny. Príďte sa presvedčiť, či je toto miesto tým najlepším miestom, ktoré budete volať svojím novým domovom. Alebo len jednoducho načerpajte inšpiráciu pre svoje nové bývanie. Je to na vás.

Green Avenue

Green Avenue bolo vybudované pre rodinný život
V projekte Green Avenue v Nitre nájdete moderné rodinné bývanie v bezpečnom, tichom a zelenom prostredí. Novú štvrť tvoria len nízkopodlažné bytové domy a zástavba rodinných domov v jednotnom architektonickom štýle. Príroda v bezprostrednom okolí, ale aj praktická dostupnosť centra mesta a na diaľnicu robia z Green Avenue jasnú voľbu pre každého, kto chce bývať na úrovni, v meste, no s pokojnou vidieckou atmosférou.

Popis