V manažérskej oblasti by sa chcel zamerať najmä na konsolidáciu, modernizáciu, systémovosť a transparentnosť.

V oblasti marketingu v centre záujmu podniku vidí zákazníka. V tejto súvislosti by chcel i komunikáciu urobiť otvorenejšiou a hľadať nové, účinnejšie formy propagácie výstaviska.

Popis

V oblasti tvorby portfólia produktov má zámer rozšíriť ponuku o ďalšie výstavy, doplnenie existujúcej ponuky o cestovný ruch, komunálne služby, či oživiť prezentáciu farmárov a poľnohospodárov. Vytvárať podmienky pre širšiu prezentáciu rozvoja regiónov a vidieka. Počas výstav a veľtrhov organizovať vhodné sprievodné akcie pre odborníkov, nezabudnúť však aj na kultúrne a spoločenské možnosti, ktoré výstavný areál ponúka.

„Chceme spájať ľudí i obchod, rozšíriť naše aktivity o nové podujatia a eventy, poskytnúť ľuďom viac relaxu, zábavy i kultúry. Doplnením, modernizáciou a elektronizáciou služieb zvýšiť pridanú hodnotu každej výstavy pre naše cieľové skupiny. Určite je viac priestoru aj pre prezentácie unikátnych expozící Slovenského poľnohospodárskeho múzea a areál ponúka i viac možností napríklad na rozvoj agroturistiky“.

„Chceme spájať ľudí i obchod, rozšíriť naše aktivity o nové podujatia a eventy, poskytnúť ľuďom viac relaxu, zábavy i kultúry. Doplnením, modernizáciou a elektronizáciou služieb zvýšiť pridanú hodnotu každej výstavy pre naše cieľové skupiny.

„Na strane dopytu, teda návštevníkov, sa budeme snažiť prilákať jednak laikov, s cieľom kúpy, či zábavy, jednak odborníkov v jednotlivých odvetviach hospodárstva, priemyslu, ktorí majú vo svojich firmách rozhodovacie právomoci. Pre rozvoj komunikácie s nimi by sme chceli vytvoriť biznis centrum. Len za ich pomoci je možné sledovať marketingové trendy v odvetviach, ktoré reprezentujú výstavy a veľtrhy v Nitre a vhodne produkty inovovať.

„Prostredníctvom zvýšenej kvality veľtrhov a výstav si chceme získať ďalšie malé a stredné podniky, ktoré sú základom každej úspešnej ekonomiky. Radi by sme nadviazali i na spoluprácu so samosprávou, univerzitami, odbornými komorami, združeniami a asociáciami, ktorí sú dôležití multiplikátori ponuky každého výstaviska“, povedal pri nástupe do funkcie Ľubomír Martinka.

Čo sľubuje nové vedenie?

Zdroj: Agrokomplex, fotografia Nitralive.sk