Vo štvrtok večer prasklo na sídlisku Chrenová I na ulici Trieda Andreja Hlinku vodovodné potrubie. Voda zaliala cestu, ktorá vedie súbežne s hlavnou cestou popri parkovisku pri OD Progres a obytným domom.

Voda už opadáva, siahala od križovatky Slančíkovej x Trieda A.hlinku po krčmu U Námorníka. Cesta je stále uzatvorená (22:55 hod.), na mieste je polícia, pracovníci vodární a hasiči - pracujú v kanalizačnej šachte na odstránení poruchy.

Odbočiť sa nedá z Tr.A.Hlinku smer doľava na Chrenovský most, zo strany mosta je uzatvorená cesta pri zastávke OD Progres a zo strany Chrenovej pri krčme U Námorníka.

Na mieste je aj cestárske auto, ktoré zrejme posýpa cestu, voda totižto na kraji hlavnej cesty zamrzla a vytvorila hrubý vyčnievajúci ľad.

Fotogaléria

Na Triede Andreja Hlinku na Chrenovej prasko potrubie, voda zaliala cestu Na Triede Andreja Hlinku na Chrenovej prasko potrubie, voda zaliala cestu Na Triede Andreja Hlinku na Chrenovej prasko potrubie, voda zaliala cestu Na Triede Andreja Hlinku na Chrenovej prasko potrubie, voda zaliala cestu Na Triede Andreja Hlinku na Chrenovej prasko potrubie, voda zaliala cestu Na Triede Andreja Hlinku na Chrenovej prasko potrubie, voda zaliala cestu Na Triede Andreja Hlinku na Chrenovej prasko potrubie, voda zaliala cestu Na Triede Andreja Hlinku na Chrenovej prasko potrubie, voda zaliala cestu Na Triede Andreja Hlinku na Chrenovej prasko potrubie, voda zaliala cestu Na Triede Andreja Hlinku na Chrenovej prasko potrubie, voda zaliala cestu Na Triede Andreja Hlinku na Chrenovej prasko potrubie, voda zaliala cestu Na Triede Andreja Hlinku na Chrenovej prasko potrubie, voda zaliala cestu

Vysielali sme naživo z miesta





Zdroj: Nitralive.sk