Agrokomplex NÁRODNÉ VÝSTAVISKO, š.p. otvára prvýkrát v histórii svoje brány športuchtivým obyvateľom z Nitry a okolia. „Týmto krokom plníme svoj prísľub sprístupniť Agrokomplex verejnosti. Bola by veľká škoda, nevyužiť veľký potenciál, ktorý svojou rozlohou a prírodným prostredím v centre mesta Agrokomplex ponúka.“ vysvetlil riaditeľ agrokomplexu Branislav Borsuk.

Slávnostné otvorenie sa uskutoční v sobotu 17. augusta 2019. Brány sa otvárajú o 12:00 a zahájenie sa uskutoční o 15:00 hod. Súčasťou programu bude aj vystúpenie populárnej kapely S HUDBOU VESMÍRNOU. V deň otvorenia je vstup voľný!

Sú pripravené viaceré ohniská na rodinné opekanie. Predaj výrobkov na opekanie vám v prípade potreby zabezpečí stánok FARMFOODS – výnimočné potraviny. Náradie na opekanie je možné kedykoľvek zapožičať priamo v Relax Parku.


Kde sa nachádza areál Relax Park?

Relax Park Agrokomplex sa nachádza v parkovej časti areálu so sviežou zeleňou, v okolí jazier a trávnatých plôch. Rozloha Relax Parku má viac ako 2000 m2 a jej súčasťou je aj asfaltová športová trať dlhá viac ako 2 km. Park je prístupný z Akademickej ulice, na konci ktorej sa nachádza brána do výstaviska s označením B3.

Relax Park Agrokomplex

Na brehu vznikla pláž s jemným pieskom, ktorý pochádza zo slovenského Záhoria. Kúpanie v jazere nie je možné, pláž bude zatiaľ slúžiť na slnenie a športy. Sú pripravené ihriská pre plážový futbal, volejbal a petang. Nechýba stolný tenis, detské ihrisko a asfaltová dráha na bicyklovanie, korčuľovanie či kolobežkovanie.


Kedy bude Relax Park otvorený?

„Relax Park Agrokomplex bude otvorený aj počas výstav a zároveň počas rodinných víkendov, ktoré sa budú pravidelne organizovať 2 krát do mesiaca až do októbra, v závislosti od počasia.“ doplnil riaditeľ ohľadom plánov do budúcnosti. „Túto zónu pripravujeme aj na prenájom pre firmy, školské zariadenia, športové kluby alebo detské denné tábory.“ uzavrel riaditeľ.

Relax Park Agrokomplex Relax Park Agrokomplex Relax Park Agrokomplex Relax Park Agrokomplex Relax Park Agrokomplex



Zdroj: Agrokomplex