Nitrianskou verejnosťou obľúbený areál Slovenskej poľnohospodárskej univerzity bude opäť o niečo krajší. Vyhľadávaná lokalita pre prechádzky, oddych alebo návštevu Botanickej záhrady totiž prešla úpravou, ktorá sa naplno prejaví na jar.

Študenti krajinnej a záhradnej architektúry z jednej z fakúlt SPU - Fakulty záhradníctva a krajinného inžinierstva totiž pod odborným dohľadom svojich učiteľov premenili takmer 900 m2 trávnika na trvalkové záhony.

Počas piatku 25. októbra vysadili spoločne 1 213 ks trvaliek a 9 000 ks cibuľovín. Záhony pred známou Aulou tak budú atraktívne od jari do neskorej jesene.

Študenti krajinnej a záhradnej architektúry SPU vysadili pred Aulou trvalkové záhony Študenti krajinnej a záhradnej architektúry SPU vysadili pred Aulou trvalkové záhony Študenti krajinnej a záhradnej architektúry SPU vysadili pred Aulou trvalkové záhony Študenti krajinnej a záhradnej architektúry SPU vysadili pred Aulou trvalkové záhony Študenti krajinnej a záhradnej architektúry SPU vysadili pred Aulou trvalkové záhony