V známej nitrianskej lokalite pomenovanej po najväčšom slovenskom básnikovi, P. O. Hviezdoslavovi, vyrastie čoskoro nový rezidenčný projekt inšpirovaný týmto literárnym velikánom. Aj keď do dokončenia celého projektu je ešte ďaleko, do predaja sa už dostalo prvých 98 bytov. A môžeme skonštatovať, že Púpavy Hviezdoslav prinesú do širšieho centra mesta bývanie jedna báseň.

To, čo bolo doteraz výsadou len tých najluxusnejších projektov na bývanie, sa dostalo do každého z bytov v Púpavách Hviezdoslav. Priestranné byty, väčšina s balkónom, lodžiou alebo dokonca záhradkou, veľké francúzske okná, ale aj moderné technológie kúrenia a chladenia, ktoré šetria prírodu aj peňaženku – to všetko je už v základnej cene bežného bytu.

Stropné kúrenie a chladenie
Chcete bytu? Tak zabudnite na nevzhľadné radiátory, ktoré ukrajujú zo vzácnych metrov štvorcových obytnej plochy, komplikujú zariaďovanie interiéru a navyše ani nedokážu vykúriť miestnosť rovnomerne. A nepočítajte ani s energeticky náročnou klimatizačnou jednotkou, ktorá pri chladení víri prach a spôsobuje prievan. Moderný systém stropného kúrenia a chladenia je nehlučný a v byte zabezpečí tepelnú pohodu po celý rok. Vďaka nemu je teplo alebo chlad distribuované po miestnosti rovnomerne, žiadny prach sa nevíri a dokonca, keďže ide o bezúdržbový systém s dlhou životnosťou, si komfort užívate bez starostí. Plusom tohto riešenia je aj jeho nízka energetická náročnosť, čo je v kombinácii s energeticky úsporným využívaním tepelných čerpadiel na ohrev vody v dnešných časoch doslova na nezaplatenie.

Púpavy Hviezdoslav

Komfortný priestor doma aj vonku
Či ste jednotlivec, ktorý práve vyletel z hniezda, alebo mladá rodina, ktorá si svoje rodinné hniezdo práve buduje, Púpavy Hviezdoslav vám poskytnú dosť miesta na váš rozlet. 1-izbové, 2-izbové alebo 3-izbové byty majú rozumné a dobre zariaditeľné dispozície.
Na rozdiel od súčasného trendu v mnohých podobných projektoch, v týchto bytoch určite oceníte praktické riešenie, pri ktorom je kúpeľňa oddelená od WC. Unikátnym dispozičným riešením pri niektorých typoch bytov je vchod do kúpeľne zo spálne, pričom samostatné WC je prístupné z chodby má aj umývadlo.
Balkóny a lodžie sú vo využiteľnej veľkosti, ktorá umožňuje rozšíriť obytný priestor bytu o exteriér, na ktorom si v pohode vychutnáte napríklad rannú kávu. Priam luxusný exteriérový priestor ponúkajú k strešným bytom terasy s výhľadom na Nitru a k prízemným bytom zasa záhradky a predzáhradky, na ktoré pokojne umiestnite napríklad aj bazén pre deti.
A pretože Púpavy Hviezdoslav budú celou novou švrťou, myslelo sa aj na spoločné exteriérové priestory – takže si tu svoje miesto nájdu aj detské ihriská, množstvo zelene, alebo aj komunitné záhradky. S bezproblémovým parkovaním v podzemnej garáži aj na vonkajších miestach, s bohatou občianskou vybavenosťou hneď za rohom, na skok od úplného centra mesta, no aj v dosahu prírody neďalekého lesoparku bude váš život bohatý na zážitky.

Púpavy Hviezdoslav

Výhodné ceny bytov v predpredaji
S výstavbou projektu Púpavy Hviezdoslav sa začalo len toto leto a aj keď projekt vzbudil pomerne veľký záujem hneď od začiatku, tak ešte stále ostalo v ponuke niekoľko pekných bytov za výhodné uvádzacie ceny. Výrazne nižšia cena bytu „z papiera“ je však len jednou z výhod kúpy bytu na začiatku výstavby. Druhou z výhod je aj to, že si byt viete prispôsobiť svojim potrebám a svojmu vkusu ešte skôr, ako stojí. V neposlednom rade – stále máte na výber z niekoľkých dispozičných riešení každého typu bytu, na každom zo štyroch podlaží v každom bytovom dome. A tak sa môžete rozhodovať aj podľa orientácie bytu na svetové strany alebo výhľadov. Jednoducho, teraz si pre seba môžete ukoristiť to najlepšie, čo projekt Púpavy Hviezdoslav v Nitre ponúka. Viac informácií a obhliadka vo virtuálnej realite na www.pupavyhviezdoslav.sk