Hviezdoslavova trieda na nitrianskom sídlisku Klokočina prechádza rekonštrukciou

Aktualizované: 30.10.2011

Hviezdoslavova trieda na sídlisku Klokočina je v rekonštrukcii, ktorá potrvá do 30. októbra 2011. Práce realizuje spoločnosť Granvia, ktorá postavila južný obchvat Nitry. Práce sa začali 17. októbra. Táto hlavná tepna Klokočiny bola naposledy opravovaná minulý rok, kedy bol zbrúsený povrch vozovky. Situáciu to však o moc nezlepšilo.

Dnes (nedeľa 23.10.2011) je premávka vedená po ľavej strane v smere nahor. Celá pravá strana by už v tejto chvíli mala mať úplne nový povrch a to zhruba od miesta kde stoja prvé paneláky smerom z mesta až hore po križovatku s Kmeťovou ulicou.

V súvislosti s rekonštrukciou "Hviezdoslavky" sa objavili prvé negatívne reakcie od čitateľov nášho portálu. Ľudí hnevá hlavne organizácia dopravy a to najmä v čase dopravnej špičky počas pracovných dní. Problematické je hlavne dostať sa z Dolnočermánskej ulice keďže nefunguje svetelná signalizácia a aj v čase kedy sme fotografovali (nedeľa na poludnie) bolo na Hviezdoslavovej triede množstvo áut. Minimálne jeden dopravný policajt by si tu zábavu našiel.

Rekonštrukciu by si zaslúžila aj Kmeťova ulica - jazdili po nej kamióny počas výstavby R1

Kmeťova ulica, Nitra



Mohlo by Vás zaujímať

Diskusia o aktuálnej dopravnej situácii v Nitre na našom Diskusnom fóre

Nitru čakajú zápchy a obmedzenia - zoznam ulíc, ktoré čaká rekonštrukcia

Fotogaléria

Video - pohľad na prácu cestárov



Video - prejazd po Hviezdoslavovej triede počas rekonštrukčných prác



Video - prejazd po Hviezdoslavovej triede po rekonštrukcii



Zdroj: Nitralive.sk