Rekonštrukcia budovy bývalého OD Tesco pomaly napreduje. Na prízemí sú viditeľné nové výklady/sklá, v interiéri sa pracuje.

Celý projekt je však ovplyvnený, tak ako celá krajina, koronavírusom. Do obchodného domu by sa malo vrátiť Tesco, investor spomínal prevádzky ako drogéria, lekáreň, kaviarne, obchody so športovými a domácimi potrebami, či módou. Konkrétne prevádzky však odmietli zverejniť.

Zaujímal som sa o aktuálny stav, "Nech sme na začiatku roka mali plány akékoľvek, museli sme ich za pochodu meniť ako celá krajina. Všetko je úplne inak a my ani nevieme dnes nič presne garantovať. Ani postup prác. V krajine sa aj my podrobujeme rôznym opatreniam. Veríme však, že na budúci týždeň začneme montovať obklady budovy a práce budú môcť pokračovať aj v interiéry. Radi by sme privítali prvých návštevníkov v prvej polovici budúceho roka. S ohľadom na nevypočítateľnosť vládnych nariadení smelšie odhady nemáme", odpovedala na moje otázky Ivana Strelcová, hovorkyňa spoločnosti SIRS, a.s.


Takto má vyzerať obklad budovy - ukážka umiestnená na fasáde

Rekonštrukcia budovy OD Tesco aktuálne (8. november 2020) Rekonštrukcia budovy OD Tesco, vizualizácia


Fotogaléria - aktuálny pohľad na rekonštrukciu

Rekonštrukcia budovy OD Tesco aktuálne (8. november 2020) Rekonštrukcia budovy OD Tesco aktuálne (8. november 2020) Rekonštrukcia budovy OD Tesco aktuálne (8. november 2020) Rekonštrukcia budovy OD Tesco aktuálne (8. november 2020) Rekonštrukcia budovy OD Tesco aktuálne (8. november 2020) Rekonštrukcia budovy OD Tesco aktuálne (8. november 2020) Rekonštrukcia budovy OD Tesco aktuálne (8. november 2020) Rekonštrukcia budovy OD Tesco aktuálne (8. november 2020) Rekonštrukcia budovy OD Tesco aktuálne (8. november 2020) Rekonštrukcia budovy OD Tesco aktuálne (8. november 2020) Rekonštrukcia budovy OD Tesco aktuálne (8. november 2020) Rekonštrukcia budovy OD Tesco aktuálne (8. november 2020)



Zdroj: Nitralive.sk