Obchodné centrum nemusí byť len o nakupovaní. Je to miesto, kde sa ľudia radi stretávajú, relaxujú či trávia čas na rôznych kultúrnych podujatiach. O to sa usiluje Centro Nitra, ktoré v posledných dňoch prešlo výraznými zmenami.

Centro privítalo svojich zákazníkov v pondelok ráno 20. júla veľmi netradične. Hlavný vstup totiž po prvýkrát venovalo Nitre a jej obyvateľom. Tvorí ho tzv. zrkadlo Nitry - reálna fotografia nitrianskeho hradu a najvyššieho vrchu - Zobor. Je symbolom hrdosti, lokálpatriotizmu a regiónu, v ktorom sa CENTRO NITRA nachádza a ktorý podporuje. „Najdôležitejšou zmenou je, že sa chceme priblížiť k ľuďom a skvalitňovať ich život. Naším cieľom je zabezpečiť im pohodlie, ponúknuť kvalitu a príjemné prostredie a tomu prispôsobíme všetky konkrétne kroky,” prezradila Petra Hadžová, marketingová koordinátorka Centro Nitra.

Centro Nitra redizajn 2015


Ďaľšou novinkou je vynovený interiér či chodby, ktoré znázorňujú nitrianske dominanty.

Centro Nitra redizajn 2015 Centro Nitra redizajn 2015


Obchodné centrum CENTRO NITRA vzniklo v roku 2006 ako spoločný projekt developerskej spoločnosti Discovery group a spoločnosti DB Real Estate. Je prvým moderným obchodným centrom v nitrianskom regióne, zameraným na pohodlný nákup celej rodiny. Nachádza sa na 33 000 m2 a tvorí ho viac ako 90 obchodných jednotiek, Fastfood zóna a kaviarne, vyše 900 parkovacích miest.


Zdroj: Centro Nitra