Decathlon príde tento rok do Nitry. Spoločnosť otvorí v poradí jedenástu predajňu, pôjde o druhú najväčšiu predajňu na Slovensku.

Nachádzať sa bude v budove OD Prior (Tesco), ktorá prechádza rekonštrukciou. "Vďaka tejto centrálnej lokalite v strede mesta veríme, že obyvatelia Nitry a okolia nebudú mať k nám ďaleko. Naše tímy momentálne pracujú na čo najskoršom otvorení", informovala ma hovorkyňa spoločnosti Decathlon Dominika Kurtová.

OD Prior Nitra je stále v rekonštrukcii, okrem dnes potvrdeného Decathlonu, zostane naďalej v budove obchodného centra aj spoločnosť Tesco. Ostatných nájomcov bude investor zverejňovať až pred oficiálnym otvorením. To je aktuálne naplánované na prvý polrok 2021. Informácie mi potvrdila pani Ivana Strelcová, hovorkyňa SIRS, a.s.


Decathlon avizoval príchod už pred pár rokmi, pôvodne sa objavil na vizualizáciách v projekte Pantera retail park. Tento však prechádza zmenou a upravený zámer ešte nebol prezentovaný. Decathlon sa mal nachádzať blízko predajne Hornbach, ktorá je vo výstavbe.

Decathlon už hľadá zamestnancov na portáli Profesia.sk.

Pantera retail park



Zdroj: Nitralive.sk, vizualizácie OD Prior - Nitralive.sk + Pantera retail park z roku 2019 - prezi.com