Výstavba nákupného centra Promenada Living park na brehu rieky Nitra pokročila. Zaujímal som sa o aktuálny stav projektu, ktorý do Nitry prinesiel obchody, byty, ale aj voľné plochy pre oddych a šport. Na moje otázky odpovedal pán Braňo Zajaček z PR agentúry Kharisma.


1. Na čom sa momentálne na stavbe pracuje?

V súčasnosti sa pracuje na profesiách ako sú: vzduchotechnika, chladenie, kúrenie, silnoprúdy a slaboprúdy, zatepľovanie fasády, práca na presklených fasádach, sadrokartóny, potery a omietky. Vo vonkajšej časti sa riešia areálové kanalizácie a rozvody vody.


2. Čo všetko je ešte potrebné postaviť?

Postaviť treba vonkajšie inžinierske objekty ako je prístupová komunikácia, okružná križovatka spájajúca ulice Napervillská, Mostná a Nábrežie Mládeže. Ďalej to sú cyklochodníky, úprava nábrežia a nábrežného múrika, promenáda, športové ihrisko, sadové úpravy, fontána a prístrešky pre cyklistov.


3. Aktuálny predpoklad ukončenia výstavby? Otvorenie?

Kolaudácia je momentálne naplánovaná na október 2021, ale celé to bude závislé aj od vývoja pandemickej situácie.


4. Otázka, ktorú sa pýtam pravidelne – je možné zverejniť nejaké zaujímavé meno/prevádzku?

Vzhľadom k stále prebiehajúcim rokovaniam a aktuálne stále sa meniacej situácii na maloobchodnom trhu, by sme neradi konkretizovali mená. Môžeme však povedať že sa tam budú nachádzať nové značky, dve prevádzky potravín, móda, doplnky, obuv, športový obchod, detský kútik a dôraz bude samozrejme aj na gastro prevádzky, ktoré budú umiestnené na nábreží.

Poznámka Nitralive.sk: potvrdená predajňa je zatiaľ len YEME (potraviny).


5. Koľko percent bytov je predaných?

K dnešnému dňu je predaných 80% bytov.


Promenada living park Nitra má nové vizualizácie


Fotogaléria, 22. marec 2021

Promenada living park: aktuálny pohľad na výstavbu + informácie (marec 2021) Promenada living park: aktuálny pohľad na výstavbu + informácie (marec 2021) Promenada living park: aktuálny pohľad na výstavbu + informácie (marec 2021) Promenada living park: aktuálny pohľad na výstavbu + informácie (marec 2021) Promenada living park: aktuálny pohľad na výstavbu + informácie (marec 2021) Promenada living park: aktuálny pohľad na výstavbu + informácie (marec 2021) Promenada living park: aktuálny pohľad na výstavbu + informácie (marec 2021) Promenada living park: aktuálny pohľad na výstavbu + informácie (marec 2021) Promenada living park: aktuálny pohľad na výstavbu + informácie (marec 2021) Promenada living park: aktuálny pohľad na výstavbu + informácie (marec 2021) Promenada living park: aktuálny pohľad na výstavbu + informácie (marec 2021) Promenada living park: aktuálny pohľad na výstavbu + informácie (marec 2021) Promenada living park: aktuálny pohľad na výstavbu + informácie (marec 2021) Promenada living park: aktuálny pohľad na výstavbu + informácie (marec 2021) Promenada living park: aktuálny pohľad na výstavbu + informácie (marec 2021) Promenada living park: aktuálny pohľad na výstavbu + informácie (marec 2021) Promenada living park: aktuálny pohľad na výstavbu + informácie (marec 2021) Promenada living park: aktuálny pohľad na výstavbu + informácie (marec 2021) Promenada living park: aktuálny pohľad na výstavbu + informácie (marec 2021) Promenada living park: aktuálny pohľad na výstavbu + informácie (marec 2021) Promenada living park: aktuálny pohľad na výstavbu + informácie (marec 2021) Promenada living park: aktuálny pohľad na výstavbu + informácie (marec 2021)


Vizualizácie

Promenada living park Nitra má nové vizualizácie Promenada living park Nitra má nové vizualizácie Promenada living park Nitra má nové vizualizácie



Zdroj: Nitralive.sk