"Môj domov – moje kráľovstvo" hlavná téma veľtrhu Nábytok a bývanie 2016 predstaví všetkým návštevníkom počas šiestich marcových dní od 8. do 13.3. 2016 dôležitosť pocitu vnímať svoj domov ako svoje kráľovstvo. Novinkou veľtrhu bude prvý ročník podujatia zameraného na modernú a tradičnú architektúru z dreva, ktoré ponesie názov Moderné drevodomy. Návštevníci najväčšieho nábytkárskeho veľtrhu v SR, ktorých sa aj tento rok očakáva viac ako 60 000, sa môžu tešiť na nádhernú prezentáciu najmodernejších technológií a spracovaní v oblasti drevostavieb.

Občianske združenie Bývajme bezpečne v spolupráci z PZ SR a HaZZ SR si pre návštevníkov veľtrhu tento rok pripravili okrem návodu ako predísť vlámaniu aj riešenie situácie v prípade požiaru. Popri špeciálnej jednotke, ktorá bude zasahovať dva krát denne o 12:00 a o 15:00 sa diváci môžu tešiť aj na zásahy hasičov, a to každý deň o 11:00 a o 14:00 pred pavilónom F.

Nábytok a bývanie 2016 Nábytok a bývanie 2016 Nábytok a bývanie 2016

Účasť na veľtrhu potvrdilo hneď niekoľko krajín. Z najbližších štátov sa zúčastní Česko, Maďarsko, Poľsko i Rakúsko. Ďalej to budú vystavovatelia z Talianska a dokonca si návštevníci budú môcť pozrieť aj expozície firiem z Pakistanu.

Fotogaléria



Zdroj: Nitralive.sk, Agrokomplex