V nenápadnej pasáži, ktorá je pokračovaním jednej z najmalebnejších nitrianských ulíc – Kupeckej – už rok sídli malý podnik s prekvapivo zaujímavou kuchyňou. KOISUSHI RAW DELIVERY je projekt spájajúci sushi, ázijskú kuchyňu a v súčasnosti veľmi trendový raw food, čiže živú, tepelne neupravenú stravu. Tieto tri oblasti spolu vytvárajú jedlo, ktoré je nielen chutné, ale aj náramne zdravé. KOISUSHI je donáškovou službou, ktorá až k vašim dverám prinesie čerstvý exotický obed či večeru v podobe sushi. V ich ponuke nájdete tradičné druhy sushi – nigiri, maki, sashimi zo zaručene čerstvých rýb – ochutnáte tak surového tuniaka, lososa, morského vlka, krevety, ale aj viaceré netradičné druhy ako napríklad úhora, homára alebo chobotnice.

Milovníci sushi si v ponuke nájdu aj špeciálne rolky, ktoré sú okrem kvalitných rýb obohatené aj o ďalšie exkluzívne suroviny ako napríklad kaviár, vločky z údeného tuniaka alebo pravé wasabi, ktoré nenájdete v mnohých reštauráciách. Vyhýbajú sa polotovarom, zázvor marinovaný v domácej marinade je samozrejmosťou.

Sushi


Menu myslí aj na vegetariánov a všetkých, ktorí trpia špeciálnymi alergiami - všetky jedlá v KOISUSHI sú bezlepkové a drvivá väčšina z nich je aj bezlaktózová.

Ak ste fanúšikom raw food, táto reštaurácia vás prekvapí svojim tak trochu ázijským poňatím živej stravy. Keď ochutnáte ich Thajské raw kari s ananásom zaručene vám bude chutiť rovnako dobre ako varené kari. Špecialitou KOISUSHI sú netradičné šaláty priamo od bylinkára, v ktorých často nájdete rastlinky, o ktorých ste si nikdy nemysleli, že sú jedlé. Vaša odvaha vám ukáže o koľko zaujímavých chutí ste boli ukrátení. Stálou súčasťou KOISUSHI sú aj raw dezerty, ktoré sú pripravované bez lepku, laktózy a rafinovaného cukru a napriek tomu sú výbornou a súčasne zdravou maškrtou.

Výherca súťaže o 1x set pre 2 osoby: Ján Špaček

Ak hľadáte catering na firemnú akciu, či na ozvláštnenie vašej svadby môžete vyskúšať ten od KOISUSHI. Obrazy z jedla isto očaria vašich hostí tak, že na vašu slávnosť nikdy nezabudnú.

Sushi


Podnik už viac ako rok funguje ako donášková služba, zákazníci však celú dobu vytvárali tlak na to, aby sa KOISUSHI rozšírilo a bolo vytvorené aj sedenie, či terasa, kde by sa dalo čerstvo pripravené jedlo konzumovať. V týchto dňoch preto finišuje príprava TATAMI – Japan Food Room priamo v pasáži na Kupeckej 6. Tatami nebude reštauráciou v pravom zmysle slova, pôjde skôr o koncept degustačnej miestnosti, akejsi privátnej izby zariadenej v tradičnom japonskom štýle, ktorá vám má ponúknuť nielen priestor na jedlo, ale hlavne na relaxáciu, uvoľnenie sa, či na stretnutie sa s priateľmi. Otvorená bude len na rezervácie, čo z tohto luxusne zariadeného priestoru robí unikátne miesto na súkromné priateľské posedenia, či malé oslavy do 16 osôb.

KOISUSHI je unikátnym konceptom, ktorý prináša nové trendy nielen do nitrianskej gastronómie a rozhodne stojí za ochutnanie.


Viac informácií o Koisushi nájdete na www.koisushi.sk a FB stránke Koisushi


Sushi


Lokalizácia na mape




Zdroj: PR Koisushi