Akcie v Cinemax-e Nitra počas mesiaca Máj a Jún, na čo sa môžeme tešiť?

Chcete byť prví, ktorí uvidia filmové novinky v kine na veľkom plátne? Počas mesiacov Máj a Jún si kino Cinemax pre Vás pripravilo riadnu nádielku akcii. Poďme sa na niektoré pozrieť.

ROGER WATERS – THIS IS NOT A DRILL – 25.5.2023 v čase 20:45 – koncert
Nezabudnuteľný hudobný zážitok v PRIAMOM PRENOSE, ktorý vás dostane na nohy! Jedinečný koncert Roger Waters – This Is Not A Drill, premietaný už tento štvrtok v kinách CINEMAX. Legendárny hudobník, spoluzakladateľ skupiny Pink Floyd vystúpi v rámci svojho 1. rozlúčkového turné s názvom “This Is Not A Drill. Jedinečná možnosť byť súčasťou tejto hudobnej legendy a prežiť magické chvíle s fanúšikmi z celého sveta.

Akcie v Cinemax Nitra počas mesiaca Jún

MEGA SUPER – 28.5.2023 v čase 16:00 – predpremiéra rozprávky
UŽ 28.5. v MDD PREDPREMIÉRE v kinách CINEMAX uvedenie rozprávkového dobrodružstva Mega. Stane sa Hedviga nasledovníkom svojho otca, nájde svoju superschopnosť a prevezme rolu Superleva. Vitajte vo svete rozprávky plného dobrodružstva a fantázie! Rozprávka, ktorá vás vtiahne do sveta, kde sa sny stávajú skutočnosťou a kde sa odvaha stretáva s kúzlom. Nechajte sa pohltiť rozprávkou, ktorá vám prináša únik z reality a ponúka nadšenie pre všetky generácie (POZOR na FB CINEMAX NITRA a Instagrame @cinemax_nitra prebieha súťaž o 4 lístky na túto krásnu rozprávku)

Akcie v Cinemax Nitra počas mesiaca Jún

MODRÝ KAFTAN – 30.5.2023 v čase 18:30 – ARTMAX o milostnom trojuholníku v subtílnom a krehkom príbehu o rôznych podobách lásky.
Marocký obchodík s odevmi je dejiskom nečakaného milostného trojuholníka v subtílnom a krehkom príbehu o rôznych podobách lásky. Mina a jej manžel Halim prevádzkujú v Maroku obchod s tradičnými odevmi – kaftanmi. Mina sa stará o predaj, Halim kaftany s láskou k tradičnej ručnej výrobe šije. Aby stihli vybaviť všetky objednávky, prijmú mladého učňa. Mina si postupne začína uvedomovať, ako veľmi jeho prítomnosť pôsobí na jej manžela... Režisérka Maryam Touzani rozpráva svoj príbeh s rovnakou dôslednosťou a láskou, s akou Halim šije svoje kaftany. Jej druhý dlhometrážny film prináša empatický pohľad na v Maroku tabuizovanú tému homosexuality, ale i svojbytnú obhajobu inštitúcie manželstva.

Akcie v Cinemax Nitra počas mesiaca Jún

SPIDER-MAN: CEZ PARALELNÉ SVETY – 31.5.2023 v čase 15:00 SD a 18:00 ČT ATMOS – predpremiéra
Nový diel dobrodružstiev Spidermana v animovanej podobe opäť prepojí akčný, dobrodružný a sci-fi žáner. Miles Morales sa vracia s ďalšou kapitolou oskarovej pavúčej ságy, Spider-Man: Cez paralelné svety. Po opätovnom stretnutí s Gwen Stacy je Spider-Man z priateľskej brooklynskej štvrte katapultovaný cez Multiverzum, kde sa stretáva s tímom Spider-ľudí, ktorých úlohou je ochrániť jeho existenciu. Keď sa však hrdinovia sporia, ako si poradiť s novou hrozbou, Miles sa ocitne v súboji s ostatnými Pavúkmi a musí prehodnotiť, čo znamená byť hrdinom, aby mohol zachrániť ľudí, ktorých miluje najviac.

Akcie v Cinemax Nitra počas mesiaca Jún

SUGA | AGUST D TOUR “D-DAY” IN JAPAN – 4.6.2023 v čase 16:00 – koncert
SUGA z BTS prichádza do kín s koncertom zo svojho prvého celosvetového turné! Talentovaný rapper, textár a producent predstaví v rámci sólovej August D Tour svoj prvý album D-Day. Pripoj sa k ARMY po celom svete a zaži na veľkom plátne nezabudnuteľnú atmosféru koncertu z japonskej Jokohamy. Koncert je v Európe uvedený v omeškanom prenose s jednodenným odstupom v nedeľu 4. júna.

Akcie v Cinemax Nitra počas mesiaca Jún

SMOLU NOSÍŠ TY, LÁSKA – 13.6.2023 v čase 18:00 – babská jazda
JÚNOVÁ BABSKÁ JAZDA V PREDAJI s filmom Smolu nosíš ty, láska. Nebudú chýbať welcome drinky, darčeky od partnerov a skvelá bohatá tombola.

Dať prednosť istote a kariére, alebo dobrodružstvu a láske? Na túto otázku nájdete odpoveď v romantickej komédii, inšpirovanej skutočným príbehom, v hlavných úlohách s Michaelou Čobejovou a Ivanom Franěkom.

Akcie v Cinemax Nitra počas mesiaca Jún

ELEMENTY – 18.6.2023 v čase 15:00 – rodinná nedeľa (sprievodný program, tombola, darčeky pre detičky – rozprávka pôjde o 16:00)
Film štúdií Disney a Pixar “Elementy” je úplne nový, originálny celovečerný film, ktorý sa odohráva v meste živlov, kde spolu žijú obyvatelia ohňa, vody, zeme a vzduchu. Príbeh predstavuje Ember drsnú, pohotovú a ohnivú mladú ženu, ktorej priateľstvo so zábavným, roztopašným a prúdivým chlapcom menom Wade spochybňuje jej presvedčenie o svete, v ktorom žijú, a o osobe, ktorou chce byť.

Akcie v Cinemax Nitra počas mesiaca Jún

Všetko o akciách, filmoch a zakúpenie lístkov tu -> cine-max.sk