Dajte svojim deťom predčasný vianočný darček. Zabavte sa spolu na vianočnom koncerte Dúhalky v Nitre.

Speváčka je medzi deťmi veľmi obľúbená, nám sa podarilo vyspovedať ju a vymysleli sme extra bonusový darček pre fanúšikov Nitralive.

Dúhalka, tešíme sa, že ťa po čase uvidíme naživo v Nitre.

Konečne sa nám to podarilo. Počas leta sme koncertne precestovali celé Slovensko, ale na našu milovanú Nitru sa nedostalo. Naposledy som tu zažila skvelých fanúšikov na festivale na námestí a to je už viac ako rok. Stále sa ma všetci pýtali, kedy konečne aj Nitra, tak tu je odpoveď. 26.11.2022. Je to sobota, pred prvou adventnou nedeľou, takže si myslím, že načasovanie je ideálne.

Na čo sa môžu deti tešiť?

Nechcem veľmi prezrádzať, pretože práve dokončujeme a nacvičujeme toto úžasné vianočné predstavenie, ale pokúsim sa. Určite sa nebudete nudiť, to vám viem sľúbiť. Bude to veselé, usmiate no a hlavne vianočné.

Takže na koncerte budeme počuť iba vianočné pesničky?

To zase nie, ale môžem už teraz sľúbiť, že tých vianočných bude viac ako nevianočných. Deti by ma asi nepustili z pódia, ak by sme nezaspievala Cupi-cupky alebo Jednorožca.

Naozaj príde aj skutočný jednorožec?

Všade hovorím, že ak budú detičky poslušné, tak sa možno objaví. Chcem aby toto koncertné turné bolo viac rozprávkové a magické, tak si myslím, že dotiahnuť na pódium jednorožca je moja dúhalkovská povinnosť. Ak budeme veriť, určite sa dostaví. No a chýbať by tam nemali ani moji milí malí i veľkí fanúšikovia. Naposledy som v Nitre po koncerte nemohla zostať a odfotiť sa, ale rozhodla som sa im to vynahradiť. Po každom koncerte bude slávnostná fotogramiáda, kde sa môžeme spolu s deťmi odfotiť, porozprávať sa, na čo sa teším najviac. Občas sa prídu odfotiť aj rodičia, takže ste všetci srdečne vítaní v sobotu, 26.11.2022 o 16:00hod. v CVČ Domino v Nitre. Vstupenky sú dostupné online, ale rozhodla som sa, keďže viem, že aj fanúšikovia Nitralive majú detičky, že zorganizujeme aj jednu online súťaž o 3x2 lístky na môj vianočný koncert. Verím, že všetko dopadne podľa očakávaní a že aj rodičia počas predvianočných stresov na chvíľu vypnú, vrátia sa do detstva, nájdu si čas a spoločne budeme mať veľký zážitok. Pre mňa osobne to bude veľká vec. Na všetkých sa teším, hlavne na to, ako sa stretneme osobne.



Súťaž Najkrajší vianočný koncert pre deti v Nitre.

Získajte 3x2 vstupenky na vianočný koncert Dúhalky, ktorý sa uskutoční už 26.11.2022 o 16:00 v CVČ DOMINO.

Súťaž prebieha na našej FB stránke od 8. do 13. novembra 2022.

Duhalka