Už od piatka 11.8.2023 do nedele 13.8.2023 by sme vás radi privítali na Nitránskom pivobraní – festivale piva a dobrého jedla. Mimo množstva domácich i zahraničných pív a pivných špeciálov budete mať možnosť ochutnať,či už tradičné jarmočné jedlá, alebo moderný street food a toto všetko budete môcť zaliať pivkami z malých slovenských, českých a svetových pivovarov. A keďže hlavným partnerom podujatia je Tullamore Dew Honey môžete rovnako ochutnať nečakané spojenie blendu troch whiskey zo stredu drsného Írska a poctivého českého medu.

Za organizátora podujatia občianske združenie Nitrafiesta môžeme povedať, že myšlienkou podujatia bolo opäť priniesť na námestie chutné slovenské, české a svetové remeselné pivá z viacerých pivovarov, kvalitné jedlo a zábavu. Keďže už na podobných akciách organizovaných našim občianskym združením sme videli záujem nitrančanov o tento druh podujatia rozhodli sme sa pokračovať v pivných festivaloch. Kultúrny program bude pestrý a rôznorodý aj vďaka spolupráci s Petrom Zbranekom a Mestom Nitra. O hudobný program sa v piatok 11.8.2023 postará známy pianista Peter Zbranek s jeho Bielo-čiernym koncertom pod nitrianskym nebom, ktorý začína od 17,00 hod.

>> PROGRAM <<

Country kapela Domovina, BLINDMAN, VICTORIA LINNEN & PETER ZBRANEK, KYKLOP BAND

V sobotu 12.8.2023 vám od 15,30 hod. vystúpia kapely Fenix, Martin a Valach, Hoväda.SK.

Nedeľa 13.8.2023 bude v rámci Nitrianskych hodov a dožiniek patriť programu, ktorý organizuje mesto od 15,00 hod. budú pripravené tieto vystúpenia na veľkom pódiu:

RuNa - folková skupina, Dychový orchester ZUŠ J. Rosinského v Nitre, Dožinkový sprievod, FS Rocháň a odovzdávanie dožinkového venca, FS Podpoľanec, Slovak Tango

Veríme, že Svätoplukovo námestie sa opäť zaplní obyvateľmi a návštevníkmi nášho festivalu.

Nitránske pivobranie to sú výnimočné pivá, chutné jedlo a príjemná atmosféra v centre mesta.

Hlavným partnerom tohto podujatia je: Tullamore Dew Honey

Reklamnými partnermi podujatia sú: Heineken Slovensko

Partnermi podujatia:

Pivotéka Nitra
Jajnekem Brewery
God Times Brewery

Projekt podporilo Mesto Nitra.

Mediálnym partnerom podujatia je portál Nitralive.

Link na udalosť: https://www.facebook.com/events/1098638104862713

Nitránske pivobranie 2023