Letnú dovolenku už máte vybranú a tešíte sa, ako si zase budete pár dní užívať teplo, more a slnko? Predstavujete si, ako sa do svojej obľúbenej dovolenkovej destinácie poľahky dopravíte vaším autom a nebudete sa musieť okrem zarezervovania vášho apartmánu či hotela už o nič starať?

Aby ste si dni voľna mohli vychutnať naozaj naplno, postarajte sa aj o bezpečnosť vášho auta. Chorvátsko, Taliansko či Bulharsko sú výbornými dovolenkovými destináciami, avšak aj tu sa „strácajú“ autá. A vo veľkom.

Pozrime sa, čo hovoria štatistiky

Dobre na tom nie je ani jedna zo spomínaných krajín. Len v Chorvátsku zmizne okolo 600 áut ročne, čo sú skoro 2 denne. V Bulharsku je to ešte viac – denne je to skoro 9 vozidiel. Najviac kradnutými sú modely Volkswagenu, na druhom mieste nasleduje značka Fiat. V Taliansku je štatistika ešte alarmujúcejšia – v roku 2016 sa ukradlo spolu 43 203 áut, takže 118 áut denne! Zlodejom sa najviac pozdávali modely Fiat, ktoré tvorili dve tretiny ukradnutých vozidiel.

Čo s tým?

Nie, nemusíte na svoju letnú dovolenku zabudnúť a presedieť leto na Domaši. Okrem toho, Slovensko v počte krádeží tiež nezaostáva – za rok 2016 ich bolo skoro 3000. Aby ste však mohli na vašej prímorskej alebo aj tuzemskej dovolenke pokojne spávať, zabezpečte si vaše auto zabezpečovacím systémom proti krádeži.

VAM systém


Ktorý zabezpečovací systém si vybrať?

V rámci zabezpečovacích systémov by ste mali vsadiť na istotu. Elektronické ani mechanické zabezpečovacie systémy nie sú dostatočné, elektronické zlodeja len vyrušia, mechanické zase zdržia. Neprekonateľné zabezpečenie dosiahnete len ich kombináciou – a taký je aj elektromechanický zabezpečovací systém VAM, s ktorým vám vaše auto zaručene neukradnú. Ide o 6-cestný imobilizér, ktorý dokáže naraz blokovať v aute až 6 častí pod mechanickou kombináciou.

Ako je to možné?

Montáž zabezpečenia je vykonávaná pri každom vozidle individuálne. V každom aute sú teda zabezpečené iné časti a na iných miestach, každé má vlastný logický kód kombinatoriky. Nemôže sa teda stať, že by boli dva totožné modely zabezpečené rovnako – a práve preto sa VAM systém stáva pre zlodejov neprekonateľným.

Jedinečný elektromechanický zabezpečovací systém VAM vaše vozidlo ochráni pred každým možným spôsobom krádeže, takže aj pred:

• použitím rušičiek GPS/GSM/GPRS signálu,
• výmenou riadiacej jednotky motora či palubnej dosky,
• výmenou spínacej skrinky,
• použitím duplikátu kľúča,
• použitím čítačky kódov či diaľkových ovládaní.

VAM systém


Nadštandardný VAM ODŤAH a VAM AKUSTIK aj proti odťahu či krádeži kolies

Okrem samotného základného zabezpečovacieho systému si môžete dať namontovať aj nadštandardný zabezpečovací systém. Proti odťahu funguje VAM ODŤAH, ktorý zabráni naloženiu či krádeži kolies. Nadštandardný VAM AKUSTIK vám proti vykradnutiu zabezpečí aj váš batožinový priestor a interiér vozidla.

VAM systém je vhodný pre akýkoľvek model či značku auta

Zabezpečovací systém VAM je možné namontovať do viac ako 3000 vozidiel všetkých značiek, typov či výbavy. Zabezpečiť nie je možné jedine vozidlá vyrobené pred rokom 2000 a veterány, v ktorých zväčša elektronický systém nie je dostatočný.

Záruka 2 roky aj na montáž

Okrem toho, že na namontovanie samotného systému je poskytnutá klasická 2-ročná záruka, záruka platí aj na montáž. Váš interiér aj elektroinštalácia zostane teda neporušená a v TOP stave.

TERAZ JE TEN SPRÁVNY ČAS NA VAM SYSTÉM: pobočka už aj v Nitre

Doteraz neprekonaným VAM systémom si môžete svoje auto zabezpečiť už aj na pobočke v Nitre, takže nebudete musieť cestovať ďaleko. Ide o tretiu pobočku na Slovensku – okrem nej si VAM môžete dať namontovať v Bratislave a Kalnej nad Hronom.

VAM systém


Viac o tom, prečo je VAM právom považovaný za jednotku medzi zabezpečovacími systémami, si prečítajte na webe: www.autoalarm-vamos.sk alebo sa informujte na čísle 0902 846 888.


Video