Mobilná aplikácia PayToEat od slovenských tvorcov, ktorá umožňuje pohodlné objednanie jedla z rôznych reštaurácii, spustila svoje služby v Trnave len pred pár mesiacmi. Za ten čas už vybavila cez 10 000 objednávok a nadviazala spoluprácu s viac ako 50 trnavskými reštauráciami. Teraz prichádza do Nitry!

Cez PayToEat je možné objednať klasickú donášku aj osobný odber jedla na konkrétny čas. Všetko bezkontaktne a pohodlne na pár klikov z mobilu. Tak ako, ideme sa najesť?


Ako funguje PayToEat?

Objednávanie jedla cez PayToEat je veľmi jednoduché. Stačí vyhľadať v zozname alebo na mape želanú reštauráciu a vybrať jedlo z jej menu. Následne zvoliť spôsob a čas vybavenia objednávky. No a potom už len zaplatiť cez zabezpečenú platobnú bránu a tešiť sa na výborné jedlo.


Donáška

Jedlo až k Tvojim dverám! Vďaka vlastnej sieti profesionálnych kuriérov vieme doniesť jedlo aj z reštaurácii, ktoré doteraz rozvoz neposkytovali.


So sebou

Jedlo je možné si vyzdvihnúť aj osobne, napríklad po ceste z práce. Keďže je už zaplatené a objednané na konkrétny čas, stačí len prísť a prevziať si ho. Takto si môžeš byť istý, že bude vždy čerstvo pripravené presne vtedy, kedy prídeš.


Aké sú ďalšie výhody PayToEat?

Apka je dizajnovaná tak, aby bola intuitívna a objednanie jedla trvalo čo najkratšie. Na interaktívnej mape je možné vidieť všetky reštaurácie v Tvojom okolí, ktoré už využívajú PayToEat. Vďaka digitálnym menu a bezpečnej platbe priamo cez apku sa nemusíš dotýkať žiadnych predmetov, ani sa rozprávať s inými ľuďmi. Chceš zmeniť či zrušiť odoslanú objednávku, alebo máš iný problém? Žiadna panika! Na našej zákazníckej linke vždy zdvihne človek, ktorý s Tebou situáciu vyrieši.


Vyhraj jedlo zadarmo na celý týždeň!

Poď nám pomôcť dostať PayToEat medzi ľudí a jedz celý týždeň ako kráľ. Na PayToEat Instagrame označ do komentára 2 kamošov, s ktorými by si si chcel výhru vychutnať alebo zdieľaj súťaž na svojej instastory.

*Presné podmienky súťaže nájdeš na PayToEat Instagrame


Využi zľavový kupón

Aby sme Ti uľahčili zoznámenie s PayToEat, rozdávame v rámci nášho príchodu do Nitry zľavu na jedlo. Zadaj v apke pred platením kód AHOJNITRA a pri objednávke nad 15 EUR získaš zľavu 5 EUR. Tento kupón môžeš využiť aj viackrát. Tak dobrú chuť!


Vlastníš reštauráciu a hľadáš spôsoby, ako získať nových zákazníkov?

Pridaj sa k nám a vyskúšaj PayToEat. Registrácia je úplne zadarmo a bez akýchkoľvek záväzkov či poplatkov! S PayToEat nemáš čo stratiť, len získať. A to napríklad prístup k tisíckam nových potenciálnych zákazníkov alebo zabezpečenie rozvozu cez našu vlastnú sieť kuriérov.

Oproti zabehnutým aplikáciám na objednávku jedla ponúkame bezkonkurenčne lepšie a férovejšie podmienky. Dokonca vieme pre Tvoje potreby upraviť aj samotnú apku!

Napíš nám na sociálnych sieťach alebo pošli email na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.