Novootvorená reštaurácia a kaviareň v centre mesta Nitra sídli v rezidencii Tabáň na Piaristickej ulici číslo 16.

Otváracia doba:

Pondelok až piatok 7:00 až 22:00 hod.
Sobota od 10:00 do 22:00 hod.
Nedeľa od 10 do 20:00 hod.

Zameriavame sa na "našu" regionálnu kuchyňu, ktorá chutí ako od mamičky, ale občas osviežime našu ponuku aj niečím moderným, napr. burgrom. Všetky jedlá pripravujeme z čerstvých surovín a veľa dodávateľov máme z nášho regiónu. Keď napíšeme, že máme niečo "domáce", tak to máme naozaj domáce, našimi kuchármi pripravované knedle, džemy, sirupy, rezance, žemle atď.

V kaviarni máme výberovú kávu, z ktorej pripravíme rôzne kávové nápoje, filtrovanú kávu, mliečne kávové nápoje a aj čoraz viac obľúbenejšie kávové drinky. Radi Vám pripravíme tureckú kávu trafičným spósobom. Ľadový čaj vyrábame z kvalitných sypaných čajov.

V našich priestoroch kaviarne vám pripravíme oslavu, či už sú to krstiny, promócie, narodeniny alebo pracovné porady do 20 osôb, kde budete mať súkromie, ale samozrejme aj v priestoroch reštaurácie, kde je počet miest 44.

Viac informácií, fotografie a aktuálne menu nájdete na Facebook stránke

Tabáň reštaurácia a kaviareň Tabáň reštaurácia a kaviareň Tabáň reštaurácia a kaviareň Tabáň reštaurácia a kaviareň Tabáň reštaurácia a kaviareň Tabáň reštaurácia a kaviareň Tabáň reštaurácia a kaviareň Tabáň reštaurácia a kaviareň Tabáň reštaurácia a kaviareň Tabáň reštaurácia a kaviareň Tabáň reštaurácia a kaviareň Tabáň reštaurácia a kaviareň Tabáň reštaurácia a kaviareň