Zaujíma nás váš názor

Príďte s nami ohodnotiť minulý rok a porozprávať sa o tom, čo všetko by sme mohli spoločne urobiť v tomto roku. Máte jedinečnú príležitosť zmeniť miesto, kde žijete, a navrhnúť riešenia. Dvere otvoria komunitné nadácie v Bratislave, v Pezinku, v Nitre, v Trenčíne, v Banskej Bystrici, v Liptovskom Hrádku, v Lipanoch a v Bardejove.

Cieľom Dňa komunitných nadácií je každoročne spoločne prezentovať dosiahnuté výsledky doterajšej práce komunitných nadácií, informovať o ich fungovaní, o možnostiach spolupráce a o pozitívnych zmenách v regiónoch. Pri tejto príležitosti si každá komunitná nadácia pre svojich návštevníkov pripraví množstvo užitočných informácií a príjemné prostredie pre osobné stretnutie.

AKNS logo


„Komunitné nadácie touto aktivitou vytvárajú priestor na priame stretávanie sa s obyvateľmi svojich miest a regiónov. Okrem prezentácie našej činnosti chceme získať od ľudí ich postrehy a nápady na vzájomnú súčinnosť a spoluprácu v prospech komunít, v ktorých pôsobíme,“ uviedol Jozef Jarina, prezident asociácie.

Činnosť asociácie

Asociácia komunitných nadácií Slovenska zastrešuje tradičné obľúbené grantové programy: Klub darcov a Mladí filantropi. Asociácia realizuje kampaň Dobročinný odkaz v závete s cieľom informovať širokú verejnosť o tejto možnosti podpory neziskových organizácií. V rámci kampane vznikli webové stránky www.zavety.sk.

Nitrianska komunitná nadácia - Deň otvorených dverí: 15. mája od 11.00 do 17.00 hod. Viac info na webstránke NKN


Zdroj: Nitrianska komunitná nadácia